reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
moja odstawia szał ciał na hasło myjemy głowę :baffled:
kupiłam już jej nawet specjalny daszek, żeby do oczu woda nie leciała, ale i tak darcie się, zrywanie daszka to norma :sorry2:

nigdy na diecie nie byłam, nie potrafię :sorry2:
ciekawe kiedy mnie przyciśnie by być :dry:

Agutku daszek tez kupiliśmy ale nie został wypróbowany bo młoda wprowadziła strajk kąpielowy:baffled:

heheh mala buntowniczka :-D

elahlar ja tez oddam kiloski

ja narazxie mam przymusowa dietke bo poprostu nie ma czasu zjesc
a jak juz mam czas to juz jestem tak zmeczona ,ze mi sie juz nie chce
zostalo mi 4 kilo z ciazowych

wczoraj bylismy w kinie
tak mi sie nei chcialo nigdzie wychodzic ,ale trzeba bylo wykorzystac ,ze siora cchciala z mlodymi zostac . polozylismy ich spac i poszlismy
myslalam ,ze bede zasypiac bo ostatnio ledwo oczy trzymam ,ale film mnie wciagnal i wytrzymalam do konca:tak:
ale wiecie co mi sie marzy
chwila ciszy i goraca kapiel z maseczka na wlosy i na twarzy , i pianka w wannie ...
ach chyba za 2 lata :-D:-D:-D:-D

wogule to glowa mnei boli od 3 dni:blink::dry::baffled:

miloku ty to masz w sobie masę energii, dwójka dzieci, w tym jedno mające kilka tygodni, przeprowadzka, wypady do kina, no niesamowita jesteś :-D

moja próbuje zasnąć na drzemkę ale coś jej kiepsko to idzie

heJ,

Miloku wielki szacun dla ciebie :tak::tak::tak:,
mnie tez sie marzy kino, ale to dopiero po sesji egaminacyjnej;-)

Roksi, mój tez boi sie kapieli, jak jest za duza piana:szok:,
w ogóle, to ostatnio nie chce sie kąpać:no:, ale jak juz zacznie, to nie mozna go wyjąć:baffled:, no nie może sie chłopak zdecydować:dry:

zaraz wpadną do nas goście siostra z rodzinką;-), chociaz raz my przyjmujemy, a nie jestesmy przyjmowani:-D

Hej,wczoraj kupiliśmy blat do kuchni i to koniec remontów na razie,nawet nie zdążyłam nic przygotowac na wieczór:( a dziś od rana mały ma biegunkę, zrobiłam marchwiankę,zjadł nawet chętnie, wypił sok z jagód,owoców nie chciał. Teraz śpi,zobaczymy co bedzie jak wstanie, w razie co mam smecte. Nie wiem czy mu cos zaszkodziło czy to jakis wirus?

Cześć:-))

Moje dziecko już kolejny raz nie śpi w dzień:szok: Czy tylko moje tak ma? Wieczorem też nie chce spać, mało je (to akurat żadna nowość) a mimo to ma tyle energii.

Roksi Natalki masz rozłożone do końca? Jakie wymiary ma kołdra?

Roksi Natalki masz rozłożone do końca? Jakie wymiary ma kołdra?
Ewa u nas jest na tym najmniejszym rozmiarze:tak: więc pościel mam tą łóżeczkową chyba kołdra ma 135cm:confused: na razie nie rozsuwam bo spokojnie młoda się mieści a jak już rozsunę to na tą ostatnia długość i wtedy kupie nową pościel taką na 200cm:tak:

reklama
zdrzemnęłam się :szok:
moja zasnęła dopiero o 14.40 i teraz śpi w najlepsze...trzeba bedzie ją obudzić, ale już widzę to maruderstwo jakie nas czeka

my mamy łóżeczko rozsunięte do 160cm ale kołdrę jeszcze normalną z feretti na 135cm
powoli przymierzam się jednak do kupna już też dużej na 200cm
ciągle tylko waham się co do wymiaru wszerz

Do góry