reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Dzień dobry

Roksi gratulacje. Ja też dawno nie zaglądałam do podziemi bo za dużo obowiązków zwaliło mi się na głowę po powrocie do pracy i wciąż mi brakuje czasu. :-(
Moja Madzia w dodatku drugi dzień nie śpi w południe bo dziadkowie do nas przyjechali i nie ma mowy o spaniu, a w nocy też budzi się i nie da spać :wściekła/y: Mam nadzieję, że jutro wszystko wróci do normy.
A pogoda była u nas super, ciepło i dużo słońca :tak:

reklama
a my dzisiaj od samego rana po za domem:tak::tak: najpierw pojechaliśmy do zyg zaka młoda wyszalała się:tak: później do dziadków na obiad młoda pospała 2 godziny:tak: i na końcu pojechaliśmy na lody:zawstydzona/y:
a ja oczywiście śpiąca:sorry2: ale mnie męczy spanie:szok:

blu fajne zajęcia:tak: rozumiem że jesteście zdecydowani chodzić:confused:
Bogda Elahar dziękuje:tak:

blue fajne zajęcia :tak:

nasza dzisiaj obudziła się jakaś rozpalona i marudna...po śniadaniu pojawiła się jej wysypka na buzi i katar, a potem biegunka :dry:
coś jej musiało zaszkodzić - dziadkowie wczoraj nafaszerowali ją słodyczami i kto wie czy na coś z tych rzeczy uczulenia nie ma :eek: na szczęście już lepiej...

roksi ja pamiętam, że na początku ciąży wracałam z pracy do domu i kładłam się codziennie spać po południu na 2h, bo tak mnie muliło :-)

Witam
to rzeczywiście jakaś czarna seria pogrzebów bo tydzień temu w sobotę zmarł mojej mamy brat:-( wylew:-(

reklama
pytanie:-) mój m ma taką kurtę wiosenną coś ale jans ma takie prążki jak się bliżej przyjrzeć:tak: więc walnęłam kurteczke do prania i niestety porobiły się takie zagnioty czyli tam gdzie zagięcie jakby zrobiła się taka jasniejsza kreska:baffled: czy da się cos z tym zrobić:confused::confused: oczywiście m będzie psioczył na mnie że ciężko mu kupić na siebie ubrania a ja mu popsółam ulubioną kurteczkę:baffled: kurteczka reserved i nie sądziłam że może się tak stac po pierwszym praniu:sorry2: więc chyba zostanie mi tylko uratowac ją farbowaniem:confused:

Do góry