reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

roksi weź im powiedz, że źle już się czujesz i niech się trochę pospieszą :sorry:

Jeju moja padła już spać :szok:
A miałam w planach przed 12 odwieźć ją do babci na drzemkę a sam jechać do szpital po wypis, zawieźć do pracy L4, wziąć laptopa stamtąd....
Będę musiała pewnie troszkę zmodyfikować plany i później ją odwieźć.

reklama
Roksi, a co z tą dziewczyną, która ci tak przypadła do gustu?
Ewelina modlę się by przyszła dzisiaj i by jej wszystko pasowało:tak: ma przyjść normalnie do pracy:tak: jest kumata i dużo umie także mogłabym dziś i jutro zapoznać ją z gabinetem i iść w końcu na zwolnienie;-) gorzej jak coś nie wypali i wtedy przyjdzie inna a ona mało co wie:confused2: więc pewnie ze 2 tygodnie bym musiała z nią posiedzieć:baffled:

roksi, trzymam kciuki za nowego pracownika :tak:

Ewela, JMM, mój dopiero od paru dni zaczyna zdania składać np. dziś rano " to też moje" :-D aktualnie wszystko jest jego :eek: no i w związku z tym powiedziałam Sz., że skoro i auto jest jego to trzeba je ubezpieczyć więc niech ubezpieczy swoje auto :-D ale chyba nie zrozumiał :sorry::-(

Agutek, nieźle, moje dziecię ostatnio tak rzadko sypia w dzień :-(

kaskada, my byliśmy w zeszłym roku w Wiatrakach, super było, mam nadzieję, że wam też się spodoba :tak:
a my wczoraj rozpoczęliśmy sezon rowerowy, dla Sz. pierwszy w życiu:-), było super , raz próbował zdjąć kask ale odwróciłam jego uwagę i dał spokój, ufff; mam nadzieję, że zdania nie zmieni w kwestii siedzenia w foteliku na rowerze i będziemy jeździć wieczorami jak dawniej :tak:
jak m się zatrzymał i pyta " jak ci" a młody "tata no jedź" :-D

Fredzik, fajnie macie z rowerami:tak:, ale tym mój M, jak przychodzi do domu, to marzy o kapieli i łózku, nie miałabym serca ciągnąc go na rower, w grę wchodzi krótki spacer;-),no i mnie by się nie chciało rowerów taszczyć do piwnicy, albo na balkon:no:, a wy gdzie je trzymacie?

Fredzik, fajnie macie z rowerami:tak:, ale tym mój M, jak przychodzi do domu, to marzy o kapieli i łózku, nie miałabym serca ciągnąc go na rower, w grę wchodzi krótki spacer;-),no i mnie by się nie chciało rowerów taszczyć do piwnicy, albo na balkon:no:, a wy gdzie je trzymacie?

Ewela, mój za to w sezonie marzy o obiadku i o wyjściu na rower, ja nie ukrywam też wolę rower od chodzenia (a biję sporo kilometrów dziennie, szkoda, że na moją linię to nie chce wpłynąć :baffled:). A najwcześniej ok 18 - 18.30 udaje nam się wyjść po jego pracy :-(
rowery trzymamy albo w garażu albo na balkonie

Fredzik, mój M pracuje do 18-tej, więc zanim dotrze do domu, zanim zje obiad, to robi się 19-sta:-( i tylko zostaje czas na spacerek, ale to i tak tylko w sezonie letnim, bo zimą, to razem nigdzie nie wychodzimy:no::-(

reklama
hihihi :-D:-D to teraz ja mowie dzien dobry :-D a dla Was dobranoc bo zaraz do pracy ide :sorry::baffled:

my dzisiaj dzien spedzilismy bardzo aktywnie i milusio :tak::-) wstalam wczesniej :sorry:(12:30) pojechalismy z Mala na basen :tak:podobalo jej sie bardzo :tak:pozniej bylismy "na ogrodku" u znajomych dzieci sie wylataly :tak:teraz m szykuje Mala do snu bo juz marudzi ,a ja sie szykuje do wyjscia :nerd:

Do góry