reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam
moja nadal gorączkuje:-( podałam jej bactrim:-( coś czuje że majówkę spędzimy w domu:-( dziś na pewno:baffled: na razie przechodzi nam koło nosa grill u dziadków jutro miało być zoo

reklama
cześć

roksi współczuję choroby małej, oby szybko przeszło.

My jutro jedziemy na wycieczkę do Poznania.
A dzis i w niedzielę na miejscu na spacerkach pewnie. Może do dziadków na działkę.

ja dzisiaj posiedzę na balkonie z jakąś książką:tak: jeśli w nocy i jutro nie będzie temperatury to jedziemy do ZOO a jeśli będzie to znów kisimy się w domu:baffled: a pogoda dziś super:tak:

hej, Ignasia dopadł katar, na szczęście szybko zadziałałam, więc może mu przejdzie. My w planach mieliśmy wycieczkę do lasu ale jest tak sucho, że jest zakaz wchodzenia:-( zostaje wycieczka tramwajem wodnym i spacerek w drugą stronę:-) a po południu zrobimy sobie drzemkę, bo w nocy było niespokojnie przez ten katar.
Jutro niestety do pracy:no: dobrze że dopiero na 13

hej ,jestem moja Niunia mega marudna :baffled:byla z Tatusiem na placu zabaw i w mcdonaldzie ;-)a ja dopiero wstalam :eek:

Roksi - zdrowka dla Natali :tak:

dla natalki zdrowka
a dla reszty dzieciakow i mamus milego weekendu

mojowkowy weekend a my znowu sami , ma zjak zwykle w pracy :((
jutro i w niedziele tez pracuje wiec lipa

muszę napisać że od jutra zaczynamy majówkę:tak: młoda nie gorączkuje i jest wesoła:tak: tylko bączki puszcza po czopkach straszne :eek::eek: i apetyt słaby:baffled: zobaczymy jak będzie w nocy

moja dzidzia zaczyna dawać o sobie znać i wierci się:tak::-)

reklama
Roksi - no to extra ,ze Natala juz lepiej :tak::-) a ruchy juz czujesz ...ahhh jakie piekne to uczucie :-)

Do góry