reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hej :-)

Karol w dzień już bez pieluchy. Ładnie woła, chociaż zdarza mu się zapomnieć i wtedy oznajmia "posiusiałem" :-)

Roksi, szalejesz :szok:. U nas dzisiaj drugi dzień malowania pokoiku. Pan malarz już przyszedł :tak:

Kaskada, nie widziałam żadnego z tych filmów. Ostatnio się zabrałam za "Udręczonych", ale byłam sama (znaczy bez m) i wymiękłam na samym początku :-p

reklama
Cześć

kaskada ja myślę, że przy odpieluszaniu to normalne, że co jakiś czas pojawiają się gorsze dni niestety.

Ja chcę obejrzeć Zmierzch ale nie mogę dobrej wersji znaleźć :-p książkę czytałam. Ale ponoć film gorszy od książki.

U nas po chwili zapomnienia przez zasrane pieluchy na wyjeździe wczoraj już ani jednej wpadki. Cały dzień bez pieluszki, nawet podczas drzemki. Jak się przebudziła to kropelke popuściła i zawołała i reszta poszła na nocnik i poszła dalej spać. Ale na noc nadal zakładam, bo wstaje jednak z mokrą pieluchą ciągle :sorry2:

My zaraz jedziemy na cały dzień na działkę. Wyciągamy basen i korzystamy z upału. Jutro ma być już pogorszenie pogody.

Witajcie :)

Kaskada - też nie widziałam tych filmów.. Zresztą ostatnio niewiele oglądam..

Co do siusiania Piotruś w dzień już bez pieluszki, nie posikuje się, ale jak gdzieś wychodzimy ubieram mu jeszcze pampersa - wtedy zawsze oznajmia, że sika i sprawdza, czy przypadkiem mu spodenki nie przemokną :sorry2:

Z kupką mamy problem, bo młody robiąc ją panikuje strasznie.. Nie wiem, czemu, bo nie ma zaparć.. z tym, że rzadko robi, np. raz na tydzień..

Na noc też ubieramy, bo wstaje z mokrą pieluszką..

O ja raz na tydzień? U nas w górach było 2 razy dziennie, a normalnie raz dziennie to podstawa.
Rzadko się załatwia Piotruś. Ale może taka jego uroda.

puk puk:-)

Kilka dni nie miałam netu,( B]ewelina[/B] - przeżyłam bezboleśnie;-)) a potem tyle roboty w domu, że tylko miotłę uwiązać przy tyłku - czy wy też tak macie?:confused:

Gratulacje dla Potrusiów za nocnikowe postępy:tak:

no i dla blu kochanej, skoro pojawił się suwaczek GRATULUJĘ:-):-):-)

roksiprzeganiam sprzed kompa o tej porze:no: za wiele to Ty się nie naodpoczywasz, najpierw praca teraz remont - kobieta aktywna;-)

agutek pocieszam, że u nas spanie po 19 też nieaktualne:no: ale trochę to było nienaturalne - słońce w pełni, my na polu a Z do spania:sorry2: uratowałam dzienną drzemkę!!! a na noc o 21:tak:
współczuję bratu przejść z samolotem:baffled:

kaskadaja nie filmowa totalnie:zawstydzona/y: super, że chłopaki śpią u siebie:-)

JMMzatrzymaj się na chwilę:-D

przepraszam, jak kogoś pominęłam:sorry2:

Dzięki Madzik :*

Karol śpi bez pampka, mam nadzieję że nie zaleje łóżka. Wczoraj też spał bez, ale dzisiaj przed spaniem popił mleka i pożarł ze 20dkg czereśni :baffled:. Pan malarz już poszedł, pokoik żółciutki :-)

reklama
hej :-) ja tez zalatana przed wyjazdem :tak: jutro jeszcze ostatni dzionek do pracy i urlopik :-)wkoncu :-)

oo widze ,ze nasze ciazowki remontowe sie zrobily ;-):-D

Blu - mysle ,ze chyba mozna kawe :tak: chociaz sama niewiem :confused: bo nie pijam ;-)

Do góry