reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Hej;-)
u nas wreszcie czysto:tak:
muszę moją pochwalić bo wczoraj przyszli znajomi i była bez pampka:tak: nagle przybiegła do mnie i mówi "kupka" "sisi":szok: więc szybko pobiegłam po nocnik ii sisi znalazło się w nocniczku:tak: duma mnie rozpiera:-p fajnie jak dziecko woła:tak:

idę umyc włosy i pomalować paznokcie bo po tygodniu wypadałoby wyjść do ludzi;-):-D

Dzień dobry:-) M mnie wczoraj podglądał przez ramię jak próbowałam napisać posta:wściekła/y:
Ewelina, generalnie lubię gości, ale teraz w ciąży zrobiłam się leniwa, lubię sobie popołudniu poleżeć, poczytać:happy2: M na diecie, więc on sam sobie gotuje a tu trzeba dotrzymać towarzystwa, ugościć...
Mój kochany M zaprosił swojego ojca, babcię i bratanicę w odwecie za to, że tydzień temu była moja siostra z mężem i synkiem:wściekła/y::angry: strasznie głupie to i dziecinne, ale cóż:confused: na szczęście już pojechali:-)
Wczoraj byłam u gina i ponarzekałam sobie trochę, że ciężko, gorąco itp:-D
Roksi, u mnie już 9 kg do przodu:tak: do 13 kg max powinnam dobić o ile nie spuchnę

reklama
Ewelina, "raczej wygląda na dziewczynkę", ale na 100% będzie wiadomo jak się urodzi:-D na siłę nie będę latać na usg tylko po to by się dowiedzieć, wolę trochę niepewności:-)
blueberry, to super, brawo dla Karola:tak: u nas na razie sukcesem jest że zawoła nawet jak ma pieluchę a zakładam mu tetrową, bo jak się zabawi to czasem zapomni zawołać:confused:

Do góry