reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
a mój Krzysiu to w ogóle ani kiełbasy, ani wędliny, nic... żadnych nowości nie umiem mu wcisnąć... charakterek z jedzeniem to ma ewidentnie po mamie... :-D

Fredzik moja brudas więc mycie rąk to żadna atrakcja:baffled: muszę pomyśleć o jakimś innym systemie nagród:tak: może owoc:-D taaaaa na pewno zacznie lać znów w majty:-D pomyślę o naklejkach:tak:

siostra przyjechała i zabrała N na spacer a ja zabieram się za mycie podłogi:tak:
aha zapomniałam napisać że przemalowaliśmy przedpokój bo coś nam się kolor nie spodobał dziś druga warstwa i koniec remontu:tak: o ile znów coś nie wymyślimy:baffled::szok:

hej!

wróciliśmy:-)

blunie daruję sobie, że zapomniałam Twojego tel.:no: w sob. długo byliśy w okolicach rynku.:baffled:
To będziesz teraz musiała kupić wszystkie ubranka:szok: to spore koszty:confused:

roksija stawiam, że jeszcze coś wymyślicie:-D
brawa dla Natalki!:-)
bardzo mi się podobają akcesoria z TT:tak:

U nas w domu zamiana ról:szok: ja się wygłupiam z mężem a Zosia do nas: "ej dzieciaki co robicie, nie wolno się tu gonić":szok::-D

W temacie śpiworków..mieliśmy taki bez rękawów ( wg mnie z rękaw. krępują ruchy) i sprawdzał się kilka miesięcy, był 2 rozmiary większy żeby spokojnie brykać:tak:
ale i tak uważam, że to głównie funkcja estetyczna jak pisze agutek;-)
widzę, że Toli dalej zostało niejadkowanie:confused: nie denerwuje Cię to??? u nas na wyjeździe to samo i ja wychodzę z sibie, staram się opanować bo to może zepsuć każdy dzień:confused: żyła parówkami, jogurtami, bananami, arbuzem, obwarzankiem, o obiedzie nie ma mowy:dry:
dzis nadrobiła u babcie i dobrze, jednak chodzi mi o to by jadła w domu z nami i na wakacjach też:dry:
17 dni nas nie ma w sierpniu, wróci patyk:baffled:

a ja dzis dostałam nagrodę z Vichy:tak::-),
kiedys się zalogowałam na ich stronie, podałam kod konkursowy (kupiłam żel do mycia z takiej promocji) i zapomniałam, a dzis niespodzianka:szok::-D, dwa rodz.kremów, tonic i sztyft maskujący:tak:

Frdzik, jak tam ospa Szymka:confused::confused::confused::confused:

Soppana, a tobie lepiej, co z wynikami:confused:

u nas nagrodą za siku na nocnik są brawa:tak::-) i głosne hurrrrra:szok:, Piotrek to uwielbia:-D

Ostatnia edycja:
hellou
Ewelina, to super z tą nagrodą, ja tak kiedyś wygrałam perfumy z avonu:-)
Dziś powtórzyłam badanie moczu i nic się niestety nie zmieniło a jeszcze doszedł ślad cukru:baffled: do lekarza szłam prawie pogodzona z myślą o szpitalu, ale dostałam najpierw skierowanie na posiew, bo to może być jakaś infekcja:-(
Ignaś sam się dopomina o samochodzik za siku:-D M kiedyś kupił pięciopak resoraków i teraz co któryś raz jak zawoła to dostaje:tak::-)

soppana ja właśnie odebrałam wyniki badań i kicha:baffled: erytrocyty, hemoglobina i hematokryt poniżej normy:angry: jedyna pocieszenie że glukoza na czczo 72,8 po godzinie 70,33:tak:

reklama
Madzik, nie przejmuj się, jeszcze będzie okazja ;-)

A co do kupowania, to ja to niestety uwielbiam :zawstydzona/y:. I w sumie trochę specjalnie się pozbyłam tych rzeczy, żeby sobie nie odbierać tej przyjemności ;-)

ja też uwielbiam:cool2: ale jednak względy praktyczne biorą górę;-)

roksimi się nie wydaje właściwe materialne nagradzanie za korzystanie z nocnika...tak jak pisze fredzik, ewelinamycie rąk, hurra to ok, wydaje mi się to naturalna czynnośc nie potrzebująca aż takich wzmocnień;-)
nauczy się i bez naklejek:tak: a po co uczyć coś za coś:sorry2:
a takie wyniki badań to częste w ciąży są, na pewno się poprawi po preparacie z żelazem:tak:

Do góry