reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
rano wpadłam tylko na dzień dobry, bo roboty po wyjeździe sporo:sorry:
a i codzienne obowiązki wróciły, np. gotowanie obiadku:baffled::eek:

wyjazd się udał, bo pogoda dopisała:-),
już po przyjeździe poszlismy na długi spacer nad morze, coby Piotruś je zobaczył, ale on nie był zachwycony:szok::no:, fale go goniły, piasek był mokry i w ogóle bał się:baffled:, dopiero nastepnego dnia, kiedy poszliśmy całą "bandą" (brat z rodziną i siostra z rodziną), rozbilismy obóz nad samym brzegiem, to była zabawa, ale dla mojego malucha tylko w piasku:laugh2:, o kapieli i tak nie było mowy:no::-D,
po południu, po drzemkach maluchów szlismy na spacery po Łebie, do portu, wesołego miasteczka,
z bratową zafundowałysmy sobie przejażdżkę łodzią motorową:szok:

wieczorem kładlismy maluchy spać, a sami schodzilismy na taras odpoczac po całym dniu;-):-p
przydał sie nam ten weekend:tak:, odpoczęlismy, zabawiliśmy się troszkę:-)
teraz czekamy na kolejny wyjazd, tym razem dłuższy:tak::-D;-)

blu t super taki pakiecik:tak: ja za pierwsze badania coś ok 50zł płaciłam, później morfologa i mocz to koszt ok 17zł:tak:

Ewelina super że pogoda wam dopisała:tak:

soppanai jak? obłowił się Ignaś?
to M musiałam stopować żeby całego sklepu naraz nie wykupił:-) budzi się w nim małe dziecko jak widzi resoraki:-p no ale one przynajmniej nie kosztują dużo, dziś kupili autobus i nowe muminki do czytania, bo M zaraził Ignasia muminkami, słodko to wygląda jak oglądają razem:happy: (ale te stare, wycinankowe)
Ewelina, super wakacje:tak:

mój m szoruje płytki w łazience:szok::szok: nawet nie wchodzę bo jeszcze wenę straci:-D kurcze chyba zrobię mu fotkę bo już mogę takiej akcji nie oglądać:szok:
od remontu przymierzał się tydzień do mycia płytek ale myślałam że skończy się na tym że ja je wyszoruje a tu niespodzianka:szok:

reklama
Do góry