reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej:tak:
teraz pomyślicie jak ta łazienka musiała wyglądać że chłop ją szoruje:szok::szok::szok: ale jak to przy remoncie rozlewnia farb tam była, wszystkie narzędzia tam leżały:tak:
mój m podziałał do 23:tak: mógłby jeszcze płyteczki w ubikacji umyć;-) no ale już nie będę przeginać:tak:
dzisiaj dalej piorę wyprawkę dla Mai:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie, ja dziś idę do gina, sprawdzić czy wszystko ok, strasznie nie lubię chodzić do gina wrrr... no ale jak trza to trza... ciekawe o której wrócę... na szczęście mam z kim zostawić Krzysia ;-)

Hello :-)

witajcie, ja dziś idę do gina, sprawdzić czy wszystko ok, strasznie nie lubię chodzić do gina wrrr...
A ja lubię :-p. W ogóle lubię chodzić do lekarzy, taka zboczona jestem :-D

Mam ostatnio niechęć do jedzenia czegokolwiek, odrzuca mnie od wszystkiego :eek:. Jestem głodna, a na nic nie mam ochoty - dramat :wściekła/y:.

ja do ginekologa też lubię:-p
Blu takie uroki początków:baffled:
wczoraj na Discovery był fajny film o ciążach:tak: nie ten co za naszych czasów puszczała tvp kurcze jak zobaczyłam poród to mi ciarki przeszły:szok:

hej,

Blue miejmy nadzieję, że ci minie, bo zagłodzisz siebie i maleństwo:szok:, a może spróbuj czegoś, czego wczesniej nie lubiłaś:confused2:

umyłam okno w kuchni i zmykamy na dwór:tak:

Witajcie :)

blu - zazdroszczę, bo ja mogłabym jeść bez przerwy :sorry: Jem i jem i jem... :sorry::-D

Też nie lubię chodzić do lekarzy..

Nic mi się nie chce.. :sorry: Pasowałoby wyjść z małym na jakiś spacer, a mnie się ruszać nie chce :baffled: Najchętniej przeleżałabym cały dzień przed tv, albo z książką w ręku ;)

reklama
Do góry