reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
ooo na pracusia awansowałam - ale fajnie:-D

agutekto planowy powrót? bo coś mi się krótko wydaje:sorry: jak Ci było na tej głuszy? dałaś radę?;-)

blueto ci dużo kg nie grozi przy takich problemach, ale jak z samopoczuciem:eek:

dla mnie zaścielone łóżko to podstawa porządku, w przeciwnym razie mam wrażenie, że w całym domu bajzel:baffled:

fredzik czyli jednak ospa zawitała?:baffled:
przetrwajcie dzielnie:tak:
jak dajesz radę z nieśpiącym Szymkiem?
my mamy taki podkład foliowy na materacu i jak się nie podwinie to jest ok. Niezbyt to funkcjonalne bo czasem się zwija, jak raz zasikała to czyściłam wezyrem i suszyłam na słońcu, plama jest ale nie śmierdzi. Nasze łóżko już paę razy zlane:baffled: zawsze wtedy wszystko piorę i się pocieszam, że niedługo zmieniamy sypialnię:-p

ten bunt słynny:crazy: trza przetrwać jak wyżynanie zębów:baffled: u nas fazy bo np. mama ma przynieść kołdrę TERAZ ZARAZ a ja się ociągam:-p albo malowanie farbami o 7 rano i inne takie:confused2:

agutek a gdzie taką podkładkę na łóżko można dostać?? :-))
na szczęście nie mam do gina daleko, więc nic się nie stało, ale sam fakt... ehh, nasza publiczna służba zdrowia :-/

u nas też jesteśmy bez pampka:tak: dzisiaj nie było żadnej wpadki a wczoraj jedna:tak: popołudniu śpi bez pieluszki (podkładam ręcznik) na noc jest pampers:tak:

madzikm zdecydowaliście się na tą szafę co my:confused:
Fredzik lepiej wcześniej przejść a nie tak ja ja 20 lat i wysypana cała:baffled: prawie miesiąc przechodziłam:baffled:

mój mały też czasami ma akcje z kopaniem, ale generalnie podobno jest grzecznym dzieckiem. Ja tego nie widzę, może dlatego, że już bym chętnie poszła od niego do roboty, bo normalnie mam go dość

u nas na razie nie ma akcji typu "tylko mama", czy "tylko tata", bo non stop jest ze mną:sorry:, ale zrobił sie humorzasty i często jest na NIE:no::crazy:

moje opalone plecy pokryły się brzydkimi bąbelkami, a M mówi na mnie słodko "parchatka":eek:

Fredzik, długo czekaliscie na ospę, nie? jak mały ja znosi?

reklama
parchatka :-D:-D:-D

agutektak, w złości mówi, że mnie nie przeprosi, że mnie nie kocha i że jestem bźytka:-p
czy wyje godzinę? nie, cała akcja trwa około 10 minut
zawsze potem okazuje skruchę, przeprasza, "spowiada się" innym i wieczorem przed snem jeszcze o tym mówi

może poszukaj czy jest jakaś rzecz, która ją uspokaja....u nas jest to słynna koka - kołdra, jak ma ten napad złości to zaraz bierze kokę i jej przechodzi, później jest wyciszona jak po jakimś ataku:confused2:
widzę, że to takie fizjologiczne, nie wynika z rozkapryszenia - marne pocieszenie:sorry:
najgorsze to, że nawet dziadkowie tego nie rozumieją i są "przerażenie jakie to dziecko nerwowe":-p:crazy::baffled:

roksina dzień dzisiejszy ta szafa:tak: ale jeszcze pomalowane nie mamy, najbliższy sklep z tymi meblami to ok 100km. Podoba się wszystkim bardzo:tak:
Marzą mi się ściany brązowo - turkusowe, pasowałyby do tych mebli?

Do góry