reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej
a u nas ciepło ale niebo zachmurzone:baffled:
mam tyle prasowania wyprawki że szok:szok: z trzech pralek tyle maluteńkich rzeczy:szok: może ktoś chętny do pomocy:rofl:

reklama
hej,

Roksi, ja zawsze wolę prasowac rzeczy Piotrka, niz nasze, a takie maluskie, to juz w ogóle:tak::tak::tak::tak:

Sandi, jednak nie spotkałysmy się:no::-), a w którym miejscu mieszkałaś? bo my na Kościuszki w Stratosie, bardzo ładnie tam było:tak:

hej :-)

Roksi - wspolczuje prasowania :rofl2: ale w sumie te przygotowania to takie przyjemne :tak:

Ewela - my mieszkalismy na Grabskiego :tak:troszke kawalek mielismy do miasta-morza jakies 10min spacerkiem:tak:ale tez ladnie bylo wszystko czysciutkie i zadbane :tak:

hej!

żar z nieba żar:tak: ale w domku chłodno:-)

agutek właśnie, o co chodzi z tym "na ręce":baffled: wcześniej tego nie było a teraz parę metrów zrobi i jęk:eek:
a w Twoim mieście nie ma jakiejś potrzebującej instytucji? tak wyrzucić to żal...

fredzik jakież to m ma koszule bez prasowania? potrzebuję takich:-p do gajeru się nadają?
Szymek śpi?

roksi zostaw prasowanie na wieczór:tak:

U nas dziś ogrodowo, basenowo i towarzysko:-) czyli jesteśmy happy;-)

moje dziecie dopiero co zasnęło:eek:, ciekawe co zrobię wieczorem:confused2:

u nas na razie przyjemnie w domku, po południu zrobi się ciepło, bo mamy duze zachodnie okno balkonowe, co prawda przysłonię okna roletami, ale i tak sie nagrzewa wewnątrz:baffled:

reklama
Do góry