reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Sandi,mój M też nałogowo żuje gumy,ale Ignaś kiedyś połknął:-/ wiec teraz dajemy mu po pół rozpuszczalnej. Ostatnio m musiał iść do sklepu,bo sie skonczyły!

reklama
mnie kiedyś tą kartę dali ale nie zagłębiałam się w tajniki bo bywam tam raz na dwa lata:baffled: ale fajnie że się dowiedziałam co i jak :-)

madzik, dziś były ziemniaczki z kurkami i zupa ogórkowa
wczoraj, rosół i pierożki pieczone z nadzieniem brzoskwiniowo - morelowym (mnaim)
jutro - nie mam pojęcia :sorry: może ruskie zamrożone na dzień bez weny kulinarnej :baffled:
chodzi za mną wątróbka smażona z jabłkiem i cebulką i lasagne
a na całkowity brak pomysłów dobry jest kalafior z bułką tartą na maśle/ sosem serowym/ spaghetti/ fasolka szparagowa z bułką tartą, cukinia smażona w panierce jak kotlet...

Fredzik, ciszej o tym jedzeniu,bo mam w lodówce kalafiora smażonego w panierce a obiecałam nie podjadać po 20. U mnie ostatnio ciągle fasolka szparagowa,cukinia, kalafior,do tego albo jajko sadzone. Wczoraj był kotlet mielony na waflu,dziś kotlety sojowe z kaszą gryczaną i buraczki.

niedawno wróciłyśmy z wojaży:sorry: mąż mówi na nas "włóki":-D

ewelinamy ostatnio skorzystaliśmy z karty IKEA Family bo nabyliśmy torbę do pakowania za 0,99 a nie za 1,99:-D ale fajna jest, jeździmy z nią na zakupy po pakowna:tak:
jakie łóżko?

fredzik jesteś dla mnie absolutnym, ale to absolutnym GURU kulinarnym:tak: zawsze oryginalnie, zdrowo i smacznie:happy: wyrazy uznania.

agutek ale się Wam powodzi z tą restauacją:rofl2: a mamusia w domu:-p

Witam:tak:
jak weszłam wczoraj do kuchni o 20 to wylazłam o północy:szok::szok: mój m się śmiał że przez całe życie nie siedziałam w kuchni tyle co wczoraj:-D :-D
Do prawie do do 1:30 godziny oglądałam film i 10 minut przed końcem zasnęłam:sorry:

reklama
Do góry