reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

małpy:-p co nie powiedziałyście że "Dom nad rozlewiskiem" tak wciąga już 3 godziny czytam:szok: dobrze że młoda śpi;-) ale muszę iść ją obudzić i ogarnąć chatę bo ma przyjechać moja kosmetyczka podrasować moje paznokcie:tak:

reklama
to kto czytał :confused: bo od was się dowiedziałam:tak: może Blu albo Madzikm:confused:

kurcze moja kosmetyczka nie dojechała do mnie:confused2: no nic wytrzymam do poniedziałku;-)

Hejka :)

Roksi ja czytałam :) ale nei pamiętam czy o tym pisałam :).
Drugą część też czytałam "powroty nad rozlewiskiem" , w zasadzie to historia wcześniejsza. A we wrześniu ma byc serial z Brodzikową oparty na tej książce :).

debiutantko jak buty? ;-)

Hmmm jakby to powiedzieć... kupiłam ale się zawiodłam...:sorry2: Jak je mierzyłam to były oki a jak się raz w nich przeszłam to mnie poobcierały i to w kilku miejscach. Juz dawno mnie żadne nie poobcierały.. Po kolejnym razie wcale lepiej nie było. Doszłam do wniosku, ze sa tak zrobione, ze mi noga zjeżdża mocno do przodu i musiałabym miec rozmiar większe... ale jak w sklepie mierzyłam większe to mi wyskakiwały...:wściekła/y:. Przy okazji bycia w centrym handlowym weszlam do sklepu tej sieci i spytalam czy jest mozliwosc wymiany na większe panienka powiedziala, ze jesli w nich nie chodizlam to tak ale akurat u nich nie bylo tego modelu a jak powiedzialam, ze sie raz przeszlam (faktycznie dwa ;) ) to inna mówi, ze nie da rady bo nikt ich nie kupi. A niestety po tym jednym przejściu fleczki na obcasach sie zdeptały :wściekła/y: (jakies bylejakie skoro po 1 razie sie tak stało) i już nie można było ściemnić, ze w nich nei chodziłam :sorry2:. Dałam je do szewca żeby mi rozciągnął i ciutkę to pomogło ale i tak to teraz bardziej buty do siedzenia niż chodzenia no i zła jestem i się zraziłam do tego sklepu... Zreszta juz po zakupie poczytałam troche w necie i sporo ludzi narzekało na jakość tych butów i na problemy z reklamacjami.... Cóż mądra jestem po szkodzie .....:zawstydzona/y:

reklama
Do góry