Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
małpyco nie powiedziałyście że "Dom nad rozlewiskiem" tak wciąga już 3 godziny czytam
![]()
, zastanawiałam się nad tym i chyba juz wiem;-)ja nie u nas a gdzie indziejroksi pewnie nie u nas wyczytałaś;-)
jestem wierna
no może trochę skrobię na październikówkach;-)jest, jestjakiś mecz dzisiaj jest i mąż przez neta ogląda..czeka mnie samotny wieczór z kompem![]()
dobrze że mam tv w sypialni
debiutantko jak buty? ;-)
Jak je mierzyłam to były oki a jak się raz w nich przeszłam to mnie poobcierały i to w kilku miejscach. Juz dawno mnie żadne nie poobcierały.. Po kolejnym razie wcale lepiej nie było. Doszłam do wniosku, ze sa tak zrobione, ze mi noga zjeżdża mocno do przodu i musiałabym miec rozmiar większe... ale jak w sklepie mierzyłam większe to mi wyskakiwały...
. Przy okazji bycia w centrym handlowym weszlam do sklepu tej sieci i spytalam czy jest mozliwosc wymiany na większe panienka powiedziala, ze jesli w nich nie chodizlam to tak ale akurat u nich nie bylo tego modelu a jak powiedzialam, ze sie raz przeszlam (faktycznie dwa
(jakies bylejakie skoro po 1 razie sie tak stało) i już nie można było ściemnić, ze w nich nei chodziłam
. Dałam je do szewca żeby mi rozciągnął i ciutkę to pomogło ale i tak to teraz bardziej buty do siedzenia niż chodzenia no i zła jestem i się zraziłam do tego sklepu... Zreszta juz po zakupie poczytałam troche w necie i sporo ludzi narzekało na jakość tych butów i na problemy z reklamacjami.... Cóż mądra jestem po szkodzie .....