reklama
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
hej,
a ja zaczynam się pakować
nawet ten czas przed wakacjami jest fajny
;-)
soppana ,to o której wstaliście, że targ już macie zaliczony
agutek, fajne spotkanie sie szykuje wam:-)
a ja zaczynam się pakować

soppana ,to o której wstaliście, że targ już macie zaliczony

agutek, fajne spotkanie sie szykuje wam:-)
S
szalona mama
Gość
Hej
roksi, zrób jak soppana pisze, ten kaszel to pewnie od spływającego kataru
roksi, zrób jak soppana pisze, ten kaszel to pewnie od spływającego kataru
Ostatnio edytowane przez moderatora:
magdajucha
mamunia Krzysiunia
Ja sobie kupiłam u Ryłki i jestem bardzo zadowolona ;-) Tylko niestety swoje kosztowały :-/Ale to buty Venezii nie? Taka kiepścizna? Aż się wierzyć nie chce...a ceny mają, że hoho...
Ja szukam dla siebie butów i nic nie mogę znaleźć. Jedne, leżą super na nodze (większość rozmiarów 36 w czółenkach mi spada) ale mają taką szpilę, że ja nie wiem jakbym miała w nich chodzić. I do spódniczki średnio się nadają, bo są wysoko zabudowane taką gumą i skracają przez to nogi, a ja niziutka jestem i nie wiem co robić...
to i tak nie jest źle roksi ;-)jestem po wizycie
Usg pokazało wagę 1700g główka 29tydz. brzuszek 30t1d i uwaga noga 31t5dwięc znów będę miała córcie z długimi nogami;-) Maja nadal jest;-) ładnie pokazała krocze
pozamykana jestem szczelnie termin niby przesuną się na 20 października ale doktor mówi że trzymamy się tego terminu z @ więc 25
+10kg na wadze![]()
Ewela - udanej zabawy:-)
a gdzie sie podziala Magda ?![]()
Ja nie miałam przez tydzień neta... dzis dopiero mi włączyli popołudniu :-/Hej, ja już sie zbieram do łóżka, młody też śpi. Strasznie się zmęczyłam na spacerze :-) Ewelina, fajnie, że sie dobrze bawiliście i wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu!
Ewelinka spóźnione życzenia z okazji rocznicy
Sandi
Fanka BB :)
hej :-) a ja wyspalam sie wkoncu
...m mnie wnerwia dzis 
moja corcia rozbawila mnie rano tak ,ze ho ho
a mianowicie - jak sie kladlam nad ranem do lozka ,przebudzila sie i chciala mleko ,ja mowie do niej poczekaj mama zaraz zrobi ,a ona na to " nie mamusia ty pracy bylas ,tata mleko robi!" i tu zaczela budzic m 

moja corcia rozbawila mnie rano tak ,ze ho ho

debiutantka
Marcówka 2007
Hej
To ja też mam mam zdarzenie z dziś
.
Tuz przed wyjściem do pracy M mówi:
- Mama daj mi loda!
Ja mu na to, ze nie ma lodów, zaraz idziemy do Babci ale jak chce to może sobie żelka wziać (bo leżały na stole). A M na to:
- Zgupiałaś?
Powinnam zachowac kamienną twarz ale nie mogłam i wybuchnęłam śmiechem
. W sumie to nie wiem skąd to wziął ale niewykluczone, że nam się zdarzyło parę razy tak powiedzieć
. Jak połknąl tę kulkę cisu to mu powtarzałam, że "zrobił głupotę".
To ja też mam mam zdarzenie z dziś
Tuz przed wyjściem do pracy M mówi:
- Mama daj mi loda!
Ja mu na to, ze nie ma lodów, zaraz idziemy do Babci ale jak chce to może sobie żelka wziać (bo leżały na stole). A M na to:
- Zgupiałaś?
Powinnam zachowac kamienną twarz ale nie mogłam i wybuchnęłam śmiechem
Ewelina, o 6 Ignaś wołał -"obudź mamusia, bawimy sie" nie było opcji leżenia w łóżku. A teraz już śpi od godziny, ciekawe o której wstanie jutro? U nas też jest podłapywanie głupich słów, zwłaszcza z TV. Ostatnio mówi do taty: ty finio! To akurat z serialu ranczo!
reklama
magdajucha
mamunia Krzysiunia
no to i ja wam powiem coś fajnego
Byliśmy w górach na ten ostatni weekend no i mały tam śpi w łóżeczku turystycznym i sam z niego wychodzi. No i rano w niedzielę sam wylazł, przyszedł do mnie, a ja sobie jeszcze podsypiałam, bo miałam nadzieję, że zakima u babci. A ten do mnie: mama, nie śpij
albo nap jego ulubionym ostatnio słowem jest "absolutnie" albo "nara"