reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
hej, my dziś rano już zaliczyliśmy spacer na targ po owocki:-) mam teraz manię na śliwki, normalnie kg na dzień to mało:confused:
Roksi, dawaj dużo pić żeby łatwo było odkrztuszać ten katar co spływa:tak:

hej,

a ja zaczynam się pakować:-D nawet ten czas przed wakacjami jest fajny:tak:;-)

soppana ,to o której wstaliście, że targ już macie zaliczony:confused:

agutek, fajne spotkanie sie szykuje wam:-)

Hej:)
roksi, zrób jak soppana pisze, ten kaszel to pewnie od spływającego kataru

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ale to buty Venezii nie? Taka kiepścizna? Aż się wierzyć nie chce...a ceny mają, że hoho...

Ja szukam dla siebie butów i nic nie mogę znaleźć. Jedne, leżą super na nodze (większość rozmiarów 36 w czółenkach mi spada :dry:) ale mają taką szpilę, że ja nie wiem jakbym miała w nich chodzić. I do spódniczki średnio się nadają, bo są wysoko zabudowane taką gumą i skracają przez to nogi, a ja niziutka jestem i nie wiem co robić...
Ja sobie kupiłam u Ryłki i jestem bardzo zadowolona ;-) Tylko niestety swoje kosztowały :-/
:evil::evil::evil:jestem po wizycie:tak:
Usg pokazało wagę 1700g główka 29tydz. brzuszek 30t1d i uwaga noga 31t5d:szok: więc znów będę miała córcie z długimi nogami;-) Maja nadal jest;-) ładnie pokazała krocze:tak: pozamykana jestem szczelnie termin niby przesuną się na 20 października ale doktor mówi że trzymamy się tego terminu z @ więc 25:tak:
+10kg na wadze:evil::growl:
to i tak nie jest źle roksi ;-)
Ewela - udanej zabawy :tak::-)

a gdzie sie podziala Magda ?:confused:

Hej, ja już sie zbieram do łóżka, młody też śpi. Strasznie się zmęczyłam na spacerze :-) Ewelina, fajnie, że sie dobrze bawiliście i wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu!
Ja nie miałam przez tydzień neta... dzis dopiero mi włączyli popołudniu :-/
Ewelinka spóźnione życzenia z okazji rocznicy

hej :-) a ja wyspalam sie wkoncu :rofl2: ...m mnie wnerwia dzis :angry:

moja corcia rozbawila mnie rano tak ,ze ho ho :-D a mianowicie - jak sie kladlam nad ranem do lozka ,przebudzila sie i chciala mleko ,ja mowie do niej poczekaj mama zaraz zrobi ,a ona na to " nie mamusia ty pracy bylas ,tata mleko robi!" i tu zaczela budzic m :-D:szok::-D

Hej

To ja też mam mam zdarzenie z dziś ;).

Tuz przed wyjściem do pracy M mówi:
- Mama daj mi loda!
Ja mu na to, ze nie ma lodów, zaraz idziemy do Babci ale jak chce to może sobie żelka wziać (bo leżały na stole). A M na to:
- Zgupiałaś?
Powinnam zachowac kamienną twarz ale nie mogłam i wybuchnęłam śmiechem ;). W sumie to nie wiem skąd to wziął ale niewykluczone, że nam się zdarzyło parę razy tak powiedzieć ;). Jak połknąl tę kulkę cisu to mu powtarzałam, że "zrobił głupotę".

Ewelina, o 6 Ignaś wołał -"obudź mamusia, bawimy sie" nie było opcji leżenia w łóżku. A teraz już śpi od godziny, ciekawe o której wstanie jutro? U nas też jest podłapywanie głupich słów, zwłaszcza z TV. Ostatnio mówi do taty: ty finio! To akurat z serialu ranczo!

reklama
no to i ja wam powiem coś fajnego ;) Byliśmy w górach na ten ostatni weekend no i mały tam śpi w łóżeczku turystycznym i sam z niego wychodzi. No i rano w niedzielę sam wylazł, przyszedł do mnie, a ja sobie jeszcze podsypiałam, bo miałam nadzieję, że zakima u babci. A ten do mnie: mama, nie śpij ;) albo nap jego ulubionym ostatnio słowem jest "absolutnie" albo "nara"

Do góry