reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej :-) a samopoczucie jako tako ;-) nienajgorzej ;-)

ale Mala mi marudzi odkad tylko sie obudzila :baffled: kladlam ja wczoraj o 23 :zawstydzona/y: ,a wstala mi przed 7 :baffled: i maruda straszna bo nie wyspala sie :no: (to po co tak wczesnie wstawala?:-p:crazy:) teraz wymusila na mnie ,zebym przyniosla jej wozek bo ona chce spac :szok: jak niemowlak normalnie :szok::-D i lezy w nim :nerd:

reklama
sandi tak to jest z maluchami. Mój zrobił lepszy numer. W trakcie oglądania "barw szczęścia" karmił mnie cukierkami a'la lentilky a po tym jak już mi kazał je zjeść mówi do mnie "mama cukierki" nooo zabić dosłownie haha

właśnie moja córa spompowała mi łóżko w sypialni:szok: co się dziwić jak 30 minut przed spaniem wypiła cały bidon picia:baffled: podłożyłam jej koc i niech śpi dalej a mnie czeka pranie:baffled:

nieźle... ;-) mój mały raz posikał kanapę w salonie, dobrze, że jest ciemna, na szczęście nie czuć nic już :-D
ale miałam takie przeczucie że może mi się zlać bo dużo wypiła:baffled: ale tak sobie pomyślałam jak zaśnie to podłoże jej coś pod tyłek:tak: oczywiście ja zdrzemnęłam się godzinkę i było już po faworkach:baffled:
jeśli chodzi o spanie nocne to moja od tygodnia ma suchą pieluchę ale poczekam i zaopatrzę się w jakiś podkład i wtedy będę ją kładła bez pampersa:tak:

hej,
Roksi, ja już się zaopatrzyłam w podkłady, ale raczej z myślą o drugim dziecku, okazało się, że przydały się wczoraj, bo Ignac zasnął na kanapie i miałam okazję wypróbować:-) obudził się zaraz po tym jak zrobił siku, bo miał tylko majtki, podkład cały mokry, ale nie przeciekł:-) kupiłam w rossmanie ok 10 zł za 10 szt:baffled:
Ja już odpoczywam, bo się napracowałam od rana- wyczyściłam gondolę od wózka, wyprałam te wszystkie pierdółki i przed chwilą pozakładałam, łóżeczko też ubrane i przykryte prześcieradłem coby się nie kurzyło:tak: do tego dwie pralki wyprane i już mam dosyć:-D

reklama
soppana podziwiam Cię, mi by sie nie chciało ;-)
Co do podkładów to ja widziałam u nas coś takiego, ceratowy podkład pod pupę za 7zeta ;-)
Magda ale te ceratowe to się zwijają i szeleszczą:baffled: dziś spróbuje podjechać do sklepu i poszukam jakieś podkłady:tak:
Soppana w sumie to może cię wziąć w każdej chwili:szok: mało już zostało:szok: kiedy masz wizytę:confused:

Do góry