reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No Dowikla pewnie masz rację..zostawię go:tak: Ale zaszokował mnie okropnie!!!
A Wy się tu śmiejcie ale ja prasować ubóstwiam. I chętnie którejśc poprasuję:tak::tak::tak::tak: priorytetem proszę;-)

reklama
:-D:-D:-D:rofl2:

Dokładnie, dlatego dla mnie jest np nie do pomyślenia stwierdzenie, że dziecko się nie tak ułożyło i czegoś nie sprawdzili :no: U mnie lekaż zawsze tek robił usg ze wszystko sprawdził :tak: A waga z ostatniego usg, na jakieś 20 min przed przyjściem na świat sprawdziła się dokładnie :tak:
Moja tez tak zawsze pukala i stukala ta glowica w brzuch zeby dzieci sie inaczej polozyly i zawsze wszystko zobaczyla:tak::tak::tak:Chociaz czasami bylo to meczace i dlugo trwalo ,ale wolala miec pewnosc:tak::tak::tak:
Z Dominikiem na ostatnim usg bylam w srode i wazyl 2600 a urodzil sie w niedziele z waga 2660:-)
Ale to jest nic bo jakas mloda cipa po przyjeciu mnie na porodowke zrobila mi usg i stwierdzila ze nie moge urodzic dopoki jutro nie przyjdzie ordynator bo dziecko wazy niecale 1,5 kg:szok::szok::szok:I dawal mi fenoterol,isoptin i relanium i kazala lezec:szok:
Przed 12 przyszedl ordynator i mnei zbadal i powioedzial zeby wszystko odstawic bo jest ok i o 13;53 urodzilam

Aniu w życiu!!!! JA bym Cie o to nie posądzała!!!:no: Nie to miałam na myśli. Możesz się śmiać czyli, że możesz mieć wszytkie diety w D!!!:-) I jeść co chcesz i jak chcesz:tak:
To nie tak do konca ze moge jesc co chce itd bo neistety idzie mi to w brzuch i dupsko ,ale od nowego roku zamierzam cwiczyc i beigac:tak::tak::tak::tak:

Dowikla ty nie kokietuj" w brzuch i dupsko,"aha już ci wierzę:-D:-D:-D:-D
To ty chwile grozy przezyłaś jak ci ta lekarka z taka bombą wyskoczyła ,to musiały byc cieżkie chwile:tak:
U mnie Klaudia ni chu,chu nie dawała sie podejrzeć ,a u Ksawka juz w 5 czy 6 miesiacu lekarz powiedział ,ze jaja ma jak dzwony:-D co tylko Krzysiek podsumował ,że ma sie rozumieć -po tatusiu:-D:-D

To ty chwile grozy przezyłaś jak ci ta lekarka z taka bombą wyskoczyła ,to musiały byc cieżkie chwile:tak:
U mnie Klaudia ni chu,chu nie dawała sie podejrzeć ,a u Ksawka juz w 5 czy 6 miesiacu lekarz powiedział ,ze jaja ma jak dzwony:-D co tylko Krzysiek podsumował ,że ma sie rozumieć -po tatusiu:-D:-D
Nie kokietuje Kochaniutka:no::no::no:

Jaja jak dzwony mowisz heh:-D:-D:-D:-Ddobre

No a ta lekarka to mnei wkurzyla niezle-pozniej juz Jej na Jej szczescie nei widzalam

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D padne!!!!!!!!!!!!!!!!! Mój też jak zobaczył w powiększeniu siusiaka to aż mu oczy wyszły i zrobił sie taki dumny:-D Wszystkim opowiadał, że ma takiego dużego:-D no i oczywiście ze to tylko dzięki jego genom!!!!!!! Ehhh faceci...
Dowikla no własnie kokietka z Ciebie:tak: Mój M jak Cie zobaczył, to od razu oczy mu sie otworzyły:-D:-D:-D:-Dpoczułam sie lekko dotknięta;-);-);-)

Eee no MALINKA to na bank:-D:-D:-D

A tak serio to zobaczenie plci na usg i tak dalej zalezy nie od jakosci sprzetu tylko w duzym stopniu od umiejetnosci lekarza:tak::tak::tak:
Ilu jest lekarzy ktorzy na najnowszym aparacie nei potrafia dostrzec nawet rzeczy oczywistych:confused2:
Moja lekarka miala mega stary aparat ale wszystko co mi mowila lacznie z waga i plcia sprawdzilo sie w 100%
No właśnie! Kiepski lekarz za dużo nie zobaczy :no: Szczerze mówiąc, to wydaje mi się że to babsko mogło wczoraj sprawdzić płeć, ale nie zrobiła tego z czystej złośliwości, bo ośmieliliśmy się zadawać jej pytania w trakcie badania. :wściekła/y:
Dowikla no nie każdy ma tekie szczęście, żeby być taką laską!!!;-) Ty to możesz sobie popijać i śmiać się z tego. Nie na każdego wszytkie diety działają. Jeden schudnie po tym a drugi po tamtym i już....:sorry:
A z usg to masakra. JA byłam tez wściekłą, że się w gabinecie rozryczałąm ja kzobaczyłam fotkę. Koleś zamiast zrobić zdjęcie rączki czy buzi bo akurat można było, to na pamiątkę mam jego główkę....:crazy: czyli samo kółko!!!!!!! boshe jakie to debile niektórzy SOM!!!;-):wściekła/y:
To ci fotkę dał :-D:-D:-D Ale ciesz się, że przynajmniej jakąś dostałaś - babsztylowi kliszy wczoraj zabrakło i "nie mogła" fotki zrobić (w co też nie chce mi się wierzyć :no:).
no a moje bejbe Spi już 2 i pół godziny:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: byłam włąśnie zobaczyć czy u neigo wsyztko gra.......kurcze teraz to zgłupiałam..nie wiem czy go nei obudze...już pomyłam okna, kibelek, kuchnię..obiad gotowy a on chrapunia. Aaaa mąż dalej użera się z graciarnią za drzwiami...to jużdrugi dzień:wściekła/y:
Współczuję tej graciarni :no::no::no:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D padne!!!!!!!!!!!!!!!!! Mój też jak zobaczył w powiększeniu siusiaka to aż mu oczy wyszły i zrobił sie taki dumny:-D Wszystkim opowiadał, że ma takiego dużego:-D no i oczywiście ze to tylko dzięki jego genom!!!!!!! Ehhh faceci...
Dowikla no własnie kokietka z Ciebie:tak: Mój M jak Cie zobaczył, to od razu oczy mu sie otworzyły:-D:-D:-D:-Dpoczułam sie lekko dotknięta;-);-);-)

Kochana,prosze Cie tak...
Ty dotknieta,przeciez wygladasz super:tak::tak::tak::tak:

reklama
Dowikla hehe no ok. Zobaczysz mnie to zmienisz zdanie:-D:-D:-D:-D
A moje bejbe pierwszy raz od kilku tygodni zamiast ryczeć że wstał, to uśmiechnięty czekał i wołał mama..kurcze jaka zmiana!!!:szok::szok::szok::szok:

Do góry