reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
u mnie w sklepei sa przyprawy : cykorii:, ale jakos mi nie podchodzą, ja wole kamis :-p

A ta patelnia to ma być bez tłuszczu :tak: A na parze to mi nie smakują potrawy :baffled: no i mam nadzieje, że mi zasmakują pseudo grillowane :-D

Lidka, na poczatku 36 tyg, poszłam na ostatnie usg i gin kazał mi gnać do szpitala...

Cześć dziewczyny :-)
Mogę dołączyć, siedzę w domu od porodu i okazało się że na razie nie dam rady wrócić do pracy. Błażko ma AZS i raczej nie powinien się stykać z obcymi ( niania odpada) a nie mam z kim go zostawić. Złożyłam już wniosek o wychowawczy i od 26,05 zaczynam urlop 3 letni. Finansowo nie jest lekko więc mój K. wyjechał do Holandii do pracy bo w Polsce za tyle co dostawał, raczej 4 os. rodziny się nie da wyżywić:-:)-(. Mam nadzieję, że Was nie zanudzam, ale muszę się gdzieś wygadać a same wiecie jak to w domu, robi się dobrą minę do złej gry :-):-)
Witam,witam
Też tak mi się wydaje :-)

JEdnak nałóg silnieszy, wpadłam z kawka :-p Ale widzę jeszcze puściutko :szok:

Helenka w końcu dała się wyciągnąć na porządny spacer :tak: Ostatnio przez te wiatry wyjścia były horrorem, bo ona się darła, że wieje :dry: No ale dzisaj było milutko :-p Teraz siedzi i smaruje nowymi flamastrami :rofl2:
Moje tez strasznie nie lubia jak Im wieje:baffled:Ale i tak z Nimi wychodzilam:tak::tak::tak:Bo bez sensu zebym przez Ich "fanaberie" miala siedziec w domu
hej dziopki mam pytanko, wczoraj przysmazylam piers z kurczaka i teraz robie z niej sosik tyle ze moje sosy sa najlepsze z torebki (rozumiecie :sorry2::sorry2::sorry2:)
taki jakis wodnisty mi sie wydaje co mam zrobic zeby wyszedl ciemniejszy i gestszy:confused::confused::confused:
no i dobry oczywiscie;-);-);-);-)
Ja jak robie z torebki to zawsze daje mniej wody niz jest tam napisane:tak::tak::tak:
więcej na ten temat napisze ci Anabubka ona w tym temacie obeznana :tak::tak::tak::tak:
Anaconda jak Maja teraz śpi to o której ona ci zaśnie wieczorem????:szok:jak w niedziele Antek zasął Pietruszce o 15 i drzemał niby tylko 30 minut ale zasnął nam wieczorem dopiero po 22 .40 i to usypiany bo sam z siebie wcale nie miał ochoty :sorry2: ale on to z tych co mu snu nie trzeba za dużo :dry:
MH no jak na cycu to sie nie ma co spieszyć z tymi zębami :-D:-D:-D:-D:-D:-D a tak właśnie się zastanawiam bo moja sasiadka Magda karmiła Oliwke do lutego to jest do prawie 3 lat :cool2: i sie zastanawiam czy ona jej nie gryzła???jak to jest karmić piersią dziecko które ma już zęby????
Ja Dominika karmilam rowno do roczku a mial wtedy juz chyba z 3 zeby i nigdy przenigdy nie odczulam tych zabkow:tak::tak::tak:
Co to za dieta PP, jeśli można spytać :confused: Marzy mi się żeby u mojej Mai tego już nie było:sorry2:

Może dietka MŻ będzie pomocna. Nie trzeba sobie niczego odmawiać tylko jeść w mniejszych porcjach i i koniecznie 5 x dziennie. Mi to bardzo pomogło i mam wagę jaką chciałam ;-)
ja stosuje "diete cud",czyli wpierniczam wszystko i w kazdej ilosci i jak schudne to bedzie cud:-D:-D:-D:-D

MALINUS
Gratuluje Antosiowych zabkow:tak::tak::tak:

Moja siora niedawno poszla:tak::tak:Bylysmy na dlugim spacerku i dziewczynki w ten sposob bardzo malo mi spaly:no::no::no:Jak przyszlismy do domu to Klaudia mi strasznie płakała i mowila ze bola Ja nozki:szok:Az sie cala trzesla:no::no::no:Okazalo sie ze te nozki bardzo Jej zmarzly(chyba piewrszy raz) i nie wiedziala bidulka co to jest:no::no::no:Wymasowalam Jej i zalozylam cieplutkei skarpetki i po jakims czasie minelo:tak::tak::tak:Zjedlismy obiadek i dziewczynki wolaly dokladke i tez zjadly:szok::tak::tak::tak:Pozniej wypilysmy kawke i zezarlysmy serniczek i ciacho z galaretka bo taka glodna sie zrobilam na spacerku ze musialam wejsc do cukeirni i kupilam:tak::tak::tak:Jestem strasznie wymeczona tym spacerem:no:Trzeba bedize zacza chodzic na takei porzadne spacerki

mama helenki-matko to dobrze że w pore wszystko zostało wykryte.:tak:
i ze z toba i z niuną wszystko dobrze!

dowikla-serniczek,ciacho z galaretką mmniam!!:-pa ja na diecie:wściekła/y::no:!
nie przejmuj sie brakiem kondycji,ja mam to samo pujde na krutki spacer to wracam padnieta :baffled::cool:

Hej laski

wkońcu mąż oddał mi laptopa i moge z wami polkikac :-):-):-)

Co weszłam na BB poczytałam to nawet nie zdążyłam odpisac bo M wołał ze mu laptop potrzebny bo musi podpiąć auto i sprawdic czy programy diagnostyczne działaja i tak naokragło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wie wybaczcie ale teraz juz nie dam rady teraz nadrobic tego wszystkiego mam nadzieje ze od teraz bede mogła byc na bierząco bo jak nie to wysle tego mojego chłopa na przymusowe roboty:-D:-D:-D

Mamuska pomyla okna wiec zadowolona jestem a mąż właśnie z synem uczy sie czytac :-):-):-)jutro zawiezie dzieci do przedszkola no i firanki ma do powieszenia bo mi tez tego nie wolno robić:no::no::no:

:confused::confused::confused:Powiedzcie mi czy to normalne zeby w ciąży miec opryszczkę :confused::confused::confused:bo słyszalam ze jak sie ma to dziecko pózniej tez bedzie miało juz tego wirusa w organizmie i bedzie miec taki sam problem jak ja :baffled::baffled::baffled:..............bo ja mam bardzo często :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
u mnie w sklepei sa przyprawy : cykorii:, ale jakos mi nie podchodzą, ja wole kamis :-p
Z przypraw szczerze mówiąc chyba nic jeszcze nie sprawdzałam

witam, przed chwilka m mi napisal ze jutro zjezdzaja bo zimno jest i nie robia :-D:-D:-D:-D:-D:-D
no to świetnie!!!!!!!!

Coś tu strasznie spokojnie oststnio. Wczoraj rozumiem-dzień świąteczny, hehe, a dziś?

Ja słomiana wdowa na nockę.

Iwcik-nie mam pojęcia, ale coś w tym może być.

Ostatnia edycja:
Do góry