reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Lidka powiem ci tak jak mi kiedyś moja córka jak pytałam retorycznie kiedy ja sie w końcu wyśpię?????mamusiu na starość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a co do cichych dni z M to u nas marne szanse na to bo my oboje gaduły na maxa :dry:
As strusiu pędziwiatrze ty to jestes zaganiana :szok: ty kochana piszesz co by dnia nie przebimbać :szok::szok::szok::szok::szok:kochana a daj ty sobie raz na luz i pobimbaj :tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D
Julina z Adamem czytają Anie z zielonego wzgórza i o dziwo jak mój synus na początku stwierdził że nigdy głupszej książki nie czytał to właśnie stwierdził że drugą cęść i kolejne też przeczyta bo fajna ta książka :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
malinka1-ha ha i powiem Ci ze chyba twoja córcia ma rację!!!:tak:
a ja z moim M to jestesmy straszne uparci i zawzieci potrafimy nawet tydzien nie rozmawiac ze sobą.:no:ale to już mnie troszke meczy:baffled:
moze taka zła jestem jak osa bo sie nie wysypiam:confused:

MH no jak na cycu to sie nie ma co spieszyć z tymi zębami :-D:-D:-D:-D:-D:-D a tak właśnie się zastanawiam bo moja sasiadka Magda karmiła Oliwke do lutego to jest do prawie 3 lat :cool2: i sie zastanawiam czy ona jej nie gryzła???jak to jest karmić piersią dziecko które ma już zęby????
Ja karmiłam bez 2 tygodni rok i powiem,że różnie jest.
Jak ma dobry humor to szybko zjada i cacy ,ale jak coś nie teges tooooo.....
Mój jak był już lekko najedzony to zaczynał się bawić i memłał tego cycka między zębami a ja byłam gotowa wszystkich świętych wzywać.:baffled::baffled::baffled:
Jak mu zęby szły to też potrafił sobie brodawką dziasła masować przygryzając dziąsłami ,że aż oczka mrużył ,a i wtedy pociągał przeokropnie bo kręcił głową jak mówiłam nie wolno.:-D:-D:-D:-D:-D

As, nie mogłam obiadu z Helenka bo usiłuje zrzucić parę deko, więc smażone odpada :-p Teraz wcinam jogurt :-p

Musze nabyć patelnie grillowa, ma któraś ?? Polecacie jakąś konkretna?? A może czego nie warto kupować :confused: Bedę wdzięczna za rady :tak:

Lidka, ja to zawsze mówię, że chyba dopiero w trumnie sie wyśpię :baffled::-D;-)

Niki zasnęła przy cycu, znowu nocka bedzie do bani :/
No kochana jogurt na obiad to całkiem full wypas danie :-D:-D:-D:-D
MH mój przespał pierwszą noc jak skończył 3 lata i tak mnie nie pobijesz.:baffled::baffled::baffled::baffled:
A swoją drogą wiem co to znaczy,jak małe w nocy wstaje i jeszcze popłakuje przy tym.
Mogę tylko cierpliwości życzyć,bo pamiętam,że nieraz wymiękałam.:sorry2::sorry2:
Mam grillową i polecam.
Mam Zeptera i Tefala różnica niewielka w obsłudze ,ale w cenie kolosalna.:baffled::baffled::baffled:
Zepter rzeczywiście robi natychmiast i wrzucasz mięso i wyłączasz gaz.
W Tefalu smażysz normalnie na małym ogniu.:tak:
Ja teraz poluję na woka:happy2::happy2:,ale też dobrego poszukuję.:tak:

No to podmieniłam wodę wodę w akwa,powiesiłam pranie,następne naszykowałam,poskładałam co suche,posegregowałam co do prasowania obiadek małemu zrobiłam i za prasowanie się nie wzięłam:baffled::baffled::baffled::baffled:

mama helenki-ja tez jestem na etapie odchudzania!!:tak:
dieta,cwiczenia to dla mnie codziennosc.musze sie pozbyc pare kg.co zostalo po blizniakach!:szok:
najgorsze jest to ze ja jestem nałogowiec jesli chodzi o słodycze-a brak mi silnej woli:eek:
ale idzie wiosna i trzeba cos ze sobą zrobic.;-)

Też miałam dziecko z AZS .
Z czystym sumieniem polecam dietę PP i w rok mu przejdzie.:tak:
Co to za dieta PP, jeśli można spytać :confused: Marzy mi się żeby u mojej Mai tego już nie było:sorry2:

dieta,cwiczenia to dla mnie codziennosc.musze sie pozbyc pare kg.co zostalo po blizniakach!:szok:
najgorsze jest to ze ja jestem nałogowiec jesli chodzi o słodycze-a brak mi silnej woli:eek:
Może dietka MŻ będzie pomocna. Nie trzeba sobie niczego odmawiać tylko jeść w mniejszych porcjach i i koniecznie 5 x dziennie. Mi to bardzo pomogło i mam wagę jaką chciałam ;-)

reklama

Dzieki, muszę pojechać do sklepu i pomacać sobie :-p A Zepter, rzeczywiście ma ciekawą cenę :dry:

Ja jestem nałogowcem ogólnie jedzeniowym :dry: Po prostu lubię dobrze zjeść :sorry2::-p Po ostatniej ciąży został mi brzuszek :no: No ale to przez to wielowodzie :sorry2:

Do góry