Ochłonełam troszkę to napiszę Wam jakiego wstydu mi młody dziś narobił

,myślałam ,że go rozszarpię.

Kuba był ze mną dziś w fundacji,na nieszczęście było jakieś zebranie asystentów i musiał przebywac w jednej sali ze mną.
I pierwsze dwoje dzieci zniósł bardzo dzielnie,ale potem masakra.

Mało tego,że przeszkadzał,bo zwracał na siebie uwagę to jeszcze zrobił przykrośc dziecku.

Miałam dziś chłopca z aberracją chromosomalną co mnie więcej znaczy ,że miał niedorozwój uszek,płaski i długi nos i zniekształcenie częściowe twarzo czaszki

no wyglądał jak wygladał,przecież to nie jego wina a ta moja zaraza wypaliła,że jest podobny do ELFA

.
ten mały do niego podchodzi,a Kuba ej ELF odejdź stąd to moje zabawki

.
Mnie się starsznie głupio zrobiło,dziecko nie zajarzyło o co kaman,ale ojciec dziecka był strasznie zmieszany.Widać było,że go dotkneło.

przeprosiłam za mojego gada,bo co innego mogłam zrobić.

Potem miałam dziecko z zespołem Downa i ta zołza znów strwierdziła,że jest podobna do małki tylko jej ogona brak

I znów ta sama sytuacja .
Przeprosiłam za niego,ale matka dziecka pyta się go dlaczego tak powiedział a ten wypalił.:
Bo kiedyś tak ludzie wyglądali dawno,dawno temu,a teraz takich małpokształtnych to już nie ma

.
Z początku się mama prawie popłakała a potem jak się zgadałyśmy to zapytała po prostu skąd od takie wiadomości ma,bo ją zatkało.

To nieco wyjaśniłam,że zespół Aspergera to takie właśnie zaburzenie,że dziecko jest prawdomówne do bólu i zawsze powie to co myśli a wiadomości ma z książek ,bo je pochłania dziesiątkami.
Biologia i przyroda to jego fiksacja.

I pod koniec zajęć to już w miarę spoko było .

.
Dobrze,że mam wyrozumiała się trafiła,bo różnie mogło być

.
Na koniec cyrk odstawił,bo nie chciał wyjść z fundacji,użerałam się z nim dobre 15 minut.

.
Za karę nie dostał frytek ,które mu obiecałam w drodze powrotnej i przegoniłam gada ponad 2 przystanki na piechotkę

Dobra to się pożaliłam i już mi nieco lżej na wątrobie

Czas się myć i do spania się szykowac.
Pobudka o 6.30
Dobranoc.