reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ewcia kaca to ja raczej nie mam, tylko za mało snu :no: bo Majcia już o 6:30 wstała :baffled: a ja o 7:30 zaczęłam sprzatac,
w sumie to teraz mogłabym położyć sie, ale jakoś nie umiem w dzień spac

reklama
Kasiulla - wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek:-):-):-)
2.gif
22.gif

Ja już mam posprzątane, mały śpi, Karola ogląda bajkę i spacer już też zaliczony. Pozostaje położyć się do góry brzuchem;-):-D:-D:-D.
Ach, jeszcze obiad by się przydało zjeść:zawstydzona/y::tak:.
Ewcia - u was to widzę zawsze coś się dzieje, albo ktoś u was, albo wy do kogoś jedziecie:-) Fajnie, chyba się nigdy nie nudzicie:tak:.

Nom zuzia masz racje,zawsze gdzies latamy,to ja gdzieś to ktoś do mnie...
Jestesmy rozchwytywani...hehe:-D :-D Właśnie po to mój maż na świeta jako prezent kupił mi autoo,on ma swoje a ja swoje i moge wszędzie jeździc..
Mam wiadomosć dla was Mój maż dzisiaj nie wyjeżdża tylko jutro...jeden dzionek z nami dłużej będzie..
Ja już sałątke mam zrobioną.

Dzień doberek. Moje dziecko dopiero poszło spać :szok: :szok: :szok: , a ja z kawą na spokojnie zasiadłam do kompika:tak: :tak: :tak:
U mnie dziś piękne słonko, ale dalej wieje strasznie :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Przed południem wyszłam na zakupy i chciałam spacerek zaliczyć, ale mojemu dziecku nie podobał się silny wiatr i wołał do domu. No to wróciliśmy szybko na chałupkę. Posprzątałam, zrobiłam obiad i pranie i już się byczę.

Kasiulla wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!

No pogoda sloneczna ale straszny wiatr i siedzimy w domku,bylismy tylko w markecie na zakupach i chwilke w piaskownicy.Z nosa mi leci ciurkiem takm wiecklapa,dopadlo mnie przeziebienie.Barszczyk czerwony dzis ugotowalam pyszny,moje dziecko uwielbia buraczki.I schabik bede piekla.Ale co z tego ze takie pysznosci jak ja i tak nie mam smaku ani wechu juz.
OlaK Szkoda zmieniac na nowa nianie ale jak rozmowa z nia nie pomoze to bym sie nie zastanawiala.A Ty w koncu skrocilas czas swojej pracy?

reklama
Do góry