reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Coś mi wycięło w poprzednim poście! Już tam dopisałam to co Ty napisałaś u siebie hihihihihihihihi

Iwonka mam pytanie. Czy Ty nie znasz dobrego endokrynologa w Warszawie, który przyjmuje prywatnie?

reklama
Hejka kobietki...

Iwonka ty się kuruj mocno,życzymy zdrowia i jeszcze arz zdrowia...Gdzie ty sie załatwiłąś z tmy przeziębieniem????
Ja robie obiadek-zupe pieczarkową,,hm ciekawe czy wyjdzie robie pierwszy raz,hehe
Mąż zaraz wraca to zdegustuje,tylko po śmietane musz eskiknąć do sklepu.
Sewa u mnie mały też kiedyś taką manie miał nawet mały wiaterek w twarz czy deszczyk i krzyczał do domu wracamy,ale już mu an szczęście przeszło.
Właśnie kawe zrobiłam łykne i potem na zakupy.

sewa niestety nie znam takowego lekarza:no::dry:

Ewcia Ile ty dzisiaj gotujesz,bigos,salatka,nalesniki a teraz zupa:szok:Ten twoj maz to ma za dobrze z toba:tak:;-);-);-):-D:-D:-D:-D

Kasiulla - wszystkiego najlepszego!!! :))

Iwonka - zdrówka życzę! :)

Ewcia - nigdzie nie zniknęłam, ale nie mam jak usiąść do kompa, bo Natek jest strasznie marudny jak tylko mamę straci z oczu.
Pochwalę się Wam że zaczął mi wczoraj raczkować :tak:

Ewcia Ile ty dzisiaj gotujesz,bigos,salatka,nalesniki a teraz zupa:szok:Ten twoj maz to ma za dobrze z toba:tak:;-);-);-):-D:-D:-D:-D

Iwonka teraz robie pizze i faworki,,,
Umieram non stop do sklepu i z powrotem do kuchni,ale kto nie ma w głowie,(bo non stop cos zapominam kupić) to ma w nogach..:-D :-D
Nogi mi w tyłek wchodzą...

Leika gratki wielkie dla synka za postępy,zaraz sie obejrzysz a on bedzie chodził:-)

My już po wielkich zakupach, cała robota została na jutro.
Iwonka - dużo zdrówka:-)
Leika - teraz już nie zaznasz spokoju;-) Gratulacje dla malca:-)
Ewcik - ale rozpieszczasz tego swojego męża. Oj, gdyby mój to przeczytał, to by mnie chyba zagonił do garów:-D:-D:-D.
Spadam, bo zaraz mój małżonek wyjdzie z łazienki i chyba liczy na jakieś małe bara bara:-D:laugh2:;-):cool2::sorry2::rofl2::blink::yes::rolleyes:.

Sewa moja Julcia urodziła sie 21 czerwca:tak: Nasze dzieci to dosłownie równolatki
Dziś wpadła do nas kuzynka z wizytą a właściwie z zaproszeniami na swój ślub. Będzie wesele!:tak: Ale się cieszę, bo lubię takie imprezy:tak: Mój mąż niestety nie:baffled: Szczerze mówiąc jest więcej takich spraw Czasem się zastanawiam jak my ze sobą wytrzymaliśmy tyle lat i jeszcze w przekonaniu że jesteśmy ze sobą szczęśliwi. Rzeczywiście przeciwności muszą się przyciągać.
Ewcia ty to kuchara jesteś:tak:
Kasiula wszystkiego najlepszego

reklama
Dziewczynki cichutko tu ostatnio:tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

Ewcia ale mąż ma z Tobą dobrze :tak:

Cloe przeciwieństwa się przyciągają i dlatego jest Wam dobrze ze sobą:tak: Fajnie, że będziesz miała wesele, też bym poszła :tak: ale nikt ostatnio nie planuje takiej imprezy :confused: :confused: :confused: Na razie zlot rodzinny się szykuje :tak: ;-) :tak: 6 maja mam komunię chrześnicy :tak: :tak: :tak: :tak:

Leika gratulacje dla maluszka!

Iwonka szkoda, że nie znasz, bo jest mi potrzebny, a tak z ogłoszenia to nie wiadomo do kogo się trafi.

Idę teraz spać. Dobranoc!

Do góry