reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć.:happy:
Wpadłam na chwilkę, poczytałam i..

Donatella, mam nadzieję, ze nie będę Cię miała na sumieniu ;-) Ja piję rozpuszczalną pół na pół z mlekiem, to taka kawa-niekawa.. Szatany już mi nawet nie smakują. A Ty jaką?:confused:

Kasiulla- urodzinowe uściski i spełnienia marzeń!:-D :-D :-D
Ola, to Ty masz anielską cierpliwość. Ja już dawno nakładłabym babie do rozumu, ze to ona u mnie pracuje a nie odwrotnie.:wściekła/y: A co do porodu, to też swoje przeszłaś..:tak: :eek: :szok:

Leika, gratulacje dla Małej i faktycznie szykuj blokady.. ;-)
Ewcia, to żywienie aktualne, czy już zapasy słoiczkowe?:confused:

Iwonka, kuruj się szybciutko dziewczyno, żebyś biegała na spacerki, bo zaraz lato! No i żebyś się opalała dalej..;-) :tak: :-D
AniaB- jesteś dzielną dziewczyną. Tyle przeżyć..:szok:

Pozdrawiam Was cieplutko.
Jutro imprezuję, bo Siostra chrzci swojego synka, a mężulo jest chrzestnym..
A Martyna ostatnio zrobiła się przylepa. Chwaliłam się, ze mogę być w innym pokoju, a ona się pięnie bawi, ale to juz minęło :-( :-( a jak mnie zobaczy, to zaraz na kolana włazi, albo wiesza się u nogi. Dziś mi właziła pod patelnię :szok:
Acha, zapraszam na bloguś, jest duuuużo zmian. (ale slajdów jeszcze nie zrobiłam, nie mogę się zmobilizować).

reklama
Ewcia Rany ale maszm zapal do gotowania:tak::-)
Leika gratulacje dla Nataniela:tak::-)(mam nadzieje ze dobrze zapamietalam imie):zawstydzona/y:Moja do dzis sobie paluszki przycina a ciagle jej powtarzam zeby uwazala ale onai tak wraz palce wklada gdzie nie potrzeba:baffled:
cloe ja tez ze swoim mamy inne poglady i lubi praktycznie co innego,nie wiem jakim cudem sie w sobie za kochalismy:confused::-D:-D:-D:-D:-D
Film obejrzalam na jedynce i sie klade,nie ciekawie sie czuje a jutro mamy w planach zrobic grila.Maja przyjechac tesciowie :tak:Podobno i tego wiatru jutro ma juz nie byc:no::-)
No to zmykam do lozeczka :tak::tak::tak:Dobranoc kobitki

czesc dziewczyny
stara dupa za mnie juz :-p :-p

dziekuje bardzo za zyczenia i za to ze pamietalyscie :tak: :-) :tak: :tak:

Leika - tak tak teraz sie zacznie :-p :tak: ,a co do szuflad to jak Lena pierwszy raz przyciela sobie paluszki tak juz wiecej yego nie robi - tak szybko sie nauczyla zeby je szybko wyciagac jak zamyka szyflade :-D :-)

Ewcia moze ty kobieto jakac "garkuchnie" otworz a nie pracy w szkole szukasz :tak: :-D :szok: jakby moj maz przeczytal co ty wyczyniasz w tej kuchni... ja w sumie nie gotuje :zawstydzona/y:
Iwonka zdrowka :tak: a pogoda sie nie martw bo podobno tylko wtorek ma byc ladny :-( :confused:
Ola podziwiam Twoja cierpliwosc do niani :tak: :szok: :szok: ja juz bym ja dawno stracila i pewnie bylabym zazdrosna czasem :zawstydzona/y: :confused: :baffled:
Zuzia udanej imprezki i koniecznie pstrykaj fotki
Novaczka moja Lenka to tez taki mamy cyc - nic nie moge bez niej zrobic choc ostatnio potrafi zajac sie soba chwilke

a moje dziecko dzis urzadzilo kolejna scene z serii "zadzwoncie po super nianie" :-D :szok: :szok: :wściekła/y:

co chwila wylaczala telewizor przyciskiem i nie potrafila go wlaczyc (trezba mocniej wcisnac) z ktoryms z kolei moim lekcewazonym "nie wolno" wstalam do niej i ja przenioslam na dywan i ... polozyla sie na podlodze i plakala w sumie krzyczala dobre 10 min :szok: :szok:
tesciowa nie wytrzymala wstala - Lena przestala jak reka odjal - zawolala ja do okna by jej ptaszki pieski itd pokazac, to jeszcze nerwy pokazywala ale wreszcie wstala i poszla
jest z nia coraz gorzej tzn coraz gorzej reaguje na zakazy
mam nadzieje ze szybko przejdzie jej ten okres

postanowilismy z mezem ze o drugie dziecko zaczniemy sie starac jesienia przyszlego roku:-) - tak by urodzilo sie we wrzesniu gdy moj maz bedzie swietowal 30 urodziny:tak: (fajna sprawa bo miedzy tesciem a moim mezem jest rowno 30 lat - M jest z 4 wrzesnia, tesc z 7 wrzesnia a mama tescia z 1 wrzesnia) a jakby jeszcze urodzila sie facet ....to by oszaleli :-D :-D :-D (mam teraz hrabiowskie nazwisko i nie ma go kto "odziedziczyc" bo jak dotad same wnuczki - nasza Lenka i dwie dziewczynki brata męza:tak: :-) )
ale zagmatwalam :-p :-D :tak:
uciekam spac bo znow sie nie wyspie
dobranoc

Dzień dobryy...
Widze,że wszyscy śpią jeszcze,a my już sami zostaliśmy z matetkiem,bo właśnie tatusia w trase odprawiliśmy...
Ja wstałąm dzisiaj o 4:50,bo syn się zbudził i krzyczał przez sen"zostawcie mój traktore" a potem " mamo mamo" no i wstałam i poszłąm do niego spać,a potem o 6; 50 wstałam robić faworki(wczoraj już mi się nie chciało) i do sklepu po chlebki i bułki.
Teraz już jesteśmy po śniadaniu,ja pije kawe,a matuś mnie wywala z kompa,bo baje chce oglądać,ale da MU OBEJRZEĆ BO I TAK NIKOGO NIE MA, A JA KUCHNIE OGARNE SOBIE...

Hej dziewczyny! Dziś jestem pierwsza!:-) A wszystko za sprawą mojej córci która postanowiła już o siódmej zrobić nam pobudkę:baffled: Zaraz uciekam bo ktoś juz zauważył komputer, Szykuje się dziś piękny dzień życzę wszystkim udanych imprez odezwę się później papoapa

Zuzia Sewa rozpieszczam go i to chyba za bardzo,ale on tego nie docenia,powiedział,że jak ma wyjeżdżać to muw szytsko robie,a jak siediz w domu to mam to gdzieś,hehe:-D :-D

Cloe fajne,że masz wesele,u mnie w rodiznie niby we wrzesniu jakieś jest(chociaż w czerwcu mamy zapr i 2 na 4 sierpnia,ALE NIE IDZIEMY CHYBA:baffled: :confused: :no: ).

nOVaCZKA ŻYWIENIE ROBIŁĄM AKTUALNE,BO W SŁOIKACH MAM JUŻ TROSZKE,ALE też musze sie za to zabrać dalej...nie chce mi się tego ale musze.:baffled: Miłej imprezki an chrzcinach...

A wiecie,ż eu mnie nie ma wiaterku,ale chłodno troszke,ale po niedziele ma być ładnie.

Kasiulla dobre z tym garkokuchnią,he:-D :-D ;-) ;-) Fajnie,że chcecie sie starać na jesień o drugie...

Mó Mati jest z wrzesnia czyli jesienny.

A wy śpicie w niedziele , a mi sie nudzi już z ranaa
Ciekawe kto pierwszy tu do mnie zawita...:baffled: :-)

I ja witam w sloneczny dzien:tak::-):cool2::cool2::cool2:
Kasiulla no to musisz sie postarac o chlopca teraz,jakies specjalne diety i sposoby sa na chlopaka:tak::tak::tak:
Ewcia
Wy i tak sami nie jestescie bo ciagle jezdzicie a to tu,a to tam albo do was ciagle ktos wpada.A staranka o bobo byly:confused:;-);-);-)

reklama
Do góry