reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwonka Dla mnie ładny jest kolor blue i green :-)

Ania25 Witaj w naszym gronie.

Oj, a smaka też mam na pierożki. Szkoda, że jesteś daleko, bo bym "przypadkiem" zaglądnęła i może bym się na jakiegoś załapała ;-)

U nas popadało dosyć solidnie, narazie cisza deszczowa i nawet przejaśniało. Czekam, aż Łukaszek się obudzi i idziemy na spacero-zakupki.

Czuję się, jak beka, bo zjadłam bardzo dużo, za dużo popcornu:szok::szok::szok::szok::szok:

reklama

czarna Ty zdolna bestio, te blogi to dla mnie czarna magia albo nawet czarniejsza, może kiedyś też założę ale nie jestem tego pewna.

Ania dla mnie to też czarna magia ale weszłam na blog Buziaczka i jakoś dostałam natchnienia do psania!!! Blog jest w miare prosty w obsłudze bo na tym ze smyka nie mogłam się połapać!!!!

Czytam coście naklikały 6 stronn!!!!!Litości............

Placuszki się smażą :-p, a ja :-D:-D z wami.
Dziewczyny czemu takie ciemne wózki iwonce polecacie jak dla synak to bym też pewnie patrzyła na niebieski ale dla dziewczynki to ten orange :tak::tak:. Takie jest moje zdanie :-D

Chociaż nie, ja to bym ten ORANGE wzięła bez względu na płeć dziecka :tak::tak::tak:, ale wybór należy do Ciebie :-D
Zaraz będę dzwonić do neti po mój modem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, ciekawe co znowu wymyślą.

My już po obiadku i nie wiem co robic. Muszę koniecznie zakupy zrobic a tu ciągle pada:no:No i dzieciaki jak na dwór nie wyjdą to będą szalec do późna w domu:-(Bo jak się niewyganiają po dworzu to ciężko z zasypianiem:tak:I wogóle non stop bajki lecą w tv:szok:Muszęteżdo męża zadzwonic bo byc może uda nam sięwcześniej do domu pojechac czyli nie za tydzień w piątek ale już w ten piątek:tak:Ale byłabym szczęśliwa:-)No to zerknę później:happy2:

Dziewczyny Potrzebna jest pomoc dla pewnego Pana wychowującego dwójkę dzieci a dokładnie dwóch chłopców jeden ma około 11 lat a drugi to jeszcze niemowlak!!! Mam nadzieję że też pomożecie!!!!!

Podaje link do strony gdzie inne bb-owe się tym zajmują!!! Proszę nie bądzcie obojętne na tą tragedię!!!

My juz po drzemce bo i ja zasnelam a teraz wygladam tak :sick::sick::sick:
Ania138 patrzylam na te wozki ale ceny sa nie ciekawe:baffled:

reklama
czarna już wszystko wiem przeczytałam sobie. A tak z innej beczki to fajny avatorek:tak:.
iwonka no droższe o tego z allegro i nie takie kolorowe, a nad jakim kolorem Ty się zastanawiasz, jeśli mogę wiedzieć.

Do góry