reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ania138 albo ten orange lub czerwony chyba ale juz sama nie wiem co i jak bedzie z tym wyjazdem bo tesciu obiecal nam pewna kaske ale w tej chwili nie moze nam dac bo cos wypadlo i troche nam to pokrzyzowalo plany.Z kasa nie ma problemu bo jak cos to do pozycze ale juz jest nie tak jak mialo byc.Bo na wyjazd mam ale mialam kupic to i owo...

reklama
:-( iwonka to nie dobrze jak takie rzeczy się dzieją i to chwilę przed. Miejmy nadzieję że wszystko się wyjaśni i będzie dobrze. Życzę Wam tego.
A ja się chyba muszę z Wami pożegnać na nie wiem ile bo się w neti przyznali że modem jeszcze nie został wysłany :szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:! A ten muszę już ojcu oddać i jak ja mam się nie denerwować :dry::sick:.
Nowy będzie albo w tym tygodni albo po niedzieli podobno do wtorku ale to już słyszałam ostatnim razem zobaczymy.
Będę tęsknić za Wami. Pa:sick::-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

ania - też będziemy tęsknić, wracaj do nas szybciutko!!! :)

My mamy dziś na obiad gulasz z ziemniaczkami i sałatę ze śmietaną. W taki deszczowy dzień miałam ochotę na coś sycącego i rozgrzewającego :))

Witam wszystkich:-):-)
Jak sie macie co nowego?;-)

Ja dzis mialam wizyte u Midwife i wsumie nic szczegolnego sie nie dowiedzialam...:-:)-:)no::dry:
Jak zwykle mialam pobierana krew - caly czas musza miec pod kontrola moja hemoglobine o ile sie nie myle..:sick:,juz sie przyzwyczailam ze jestem kluta co wizyte.he he:sorry2: ale od ostatniego razu poszla w gore to bardzo dobry znak. Nie obniza sie .
Z moczem i ciesnieniem(120/76) wszystko Ok jak najabardziej.
Blaneczka mierzy juz 36 cm od pupci do glowki - podobno bardzo nisko lezy gloweczka :rofl2: do tego raczki ma przy glowce, a nozki po prawej stronie i kolo zoladka .Nie nalezy do wielkich i za malych dzieci jest w standardowych rozmiarach. Urosla mniej wiecej 1 cm :tak:- ale nie widomo dokladnie ile sie opuscila :no:- i nie da sie tego tak obliczyc ile urosla bo zawsze sie opuszcza w dol.:rofl2:
Serduszko jej bilo 16o/min. Cudownie, czysciutko, i rytmicznie wszystko wiec jest jak najbardziej Ok. Serce ma jak dzown :-D:-pRuchliwa bardzo.
Standardowo musiala kopnac w sluchaweczke od pomiaru bicia serduszka - nie lubi jak sie ja podslu****e..he he :happy2:
Nastepna wizyte mam 13 Lipca:dry::sorry2:, a termin mam na 7 wiec 6 dni po terminie, i cos czuje ze dotrwam spokojnie:baffled:.
Yhm wiec Ja spytalam jak to bedzie jesli nic sie nie bedzie dzialo..po 40:sorry2::dry: tygodniu a Midwife na to ze jesli 12 dni:szok::no::wściekła/y:(szok dlugo strasznie) od 7 lipca minie zglosze sie do szpitala i Oni tam dadza Mi specjalne cwiczenia na wywolanie:szok::-:)baffled: i jesli w przeciagu 4 dni nic sie nie ruszy od tych cwiczen - to dopiero wtedy beda wywolywac Mi porod..ostatecznosc cesarka- ale mysle ze az tak daleko nie zajde...:happy2::szok:(chyba zaczne niedlugo fruwac by wypedzic Mala) wiec w najgorszym wypadku moge sie rozdwoijc dopiero pod koniec lipca po 20 masakra:wściekła/y::szok: :-(Jak to uslyszalam wszystko to sie zawiodlam..:szok::-:)wściekła/y::eek: Ja chyba zeswiruje-do tego czasu, do tego tak Mi glowka wyruszala-wymacala ze boli mnie brzuch na @ i dziwnie sie czuje.:sick::baffled:
Pozdrawiam paa

My jedlismy w koncu chinszczyzne:tak:.mniam,mniam tu kolo nas robia taka pyszna a surowke z kielkami do tego:-pA pozniej moje dziecko zrobilo samo drugi obiadek tzn paroweczki gotowane w garnku i jajko sadzone na boczku z patelni a do tyego herbatka z czajniczka wlana do filizaneczki na spodku i poslodzona cukrem i zamieszana lyzeczka:-D:-D:-D:-DTak tak to moje dziecko kochane ze swoich zabawkowych naczyn mi zrobilo taka uczte:-):-):-):-):-)Bardzo lubi sie tym bawic moja kuchareczka a i jeszcze mi to podala na stoliku ktory sama kolo mnie postawila.
Ania123 bedziemy tesknic:tak::-)
Leika oj ja bardzo lubie taki obiad jak dzis mialas:-p:-p:-p:-p:-)
Buziaczek nie denerwuj sie to jest normalne ze czym blizej tym dalej sie wydaje:tak:a moze byc tez w kazdej chwili.Orgazm i sperma sa podobno bardzo dobrym wywolywaczem porodu,pieszczoty brodawek jak i picie soku malinowego:tak::tak::tak::tak:

Aniu wracaj szybciutko!
Buziaczek czekamy na twoje rozdwojenie:-D
A ja siedzę przy kompie , mąż śpi a dzieciaki szaleją. Padac nie przestało:-(I co tu robic? Albo pic albo spac:-D

reklama
Mateuszku wszystkiego najlepszego slonko! Duzo zdrowka i usmiechu na codzien :-)
kindgeb00015.gif

Do góry