reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ozkane tym bardziej jest mi miło Cię poznać :-). Podziwiam, że potrafiłaś tak daleko wyjechać z kraju :tak:,ale czego nie robi się dla miłości :-). Chylę czoła :tak:. I Wasza Olusia musi być śliczna :-).

To ja już się żegnam.
D*O*B*R*A*N*O*C kobiałki :-). Pewnie do jutra :-p, no chyba, że macie mnie już dość :-p.

11.gif
dobranoc_08.gif
dobranoc_09.gif
dobranoc_07.gif
11.gif

reklama
Jeszcze tylko jedno Bodzia :-):-):-) ślicznie wyglądałaś z brzuszkiem:-):-):-) i z kolejnym też będziesz ślicznie wyglądać :tak::-). I właśnie TEGO DRUGIEGO BRZUCHOLKA ŻYCZĘ CI ( WAM ) Z CAŁEGO SERCA :tak::-).

Bodzia Pikne foteczki ja też lubię powspominać czas ciąży i narodzin Aluni.Życzę ci żebyś jak najszybciej miała drugi brzucholek.

Bodzia piękne fotki. Ale tak jak napisałam na staraczkach wierzę,że w nastepnym cyklu suwaczek wstawisz:-) Życzę Ci tego bardzo szczerze choć przyznam, ze sobie również:-D
Co do decyzji o wyjeździe...Łatwo nie było,ale teraz nie załuję
Dobranocki Tym które znikają...

Hejka no ja jestem a wszystkie pouciekały... Macie może ochotę na koktajl truskawkowy właśnie sobie piję taki mocno zmrożony prawie jak lody, mniam

Zobacz załącznik 89751

:szok::szok::szok::-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::-D Panna lekko przegięła, no i ta strona www pozostawia wiele do życzenia :confused::baffled::sorry2:

Obrzydlistwo... Przykre że takie forum służy tez takim pokrzywionym psychicznie ludziom:-(. A co do zdjęć to w czasie ciąży znajoma proponowała mi sesję zdjęciową za niewielkie pieniądze. Miały to być artystyczne zdjęcia czarno białe na których będzie widoczny najbardziej mój brzuszek. Nie zgodziłam się po dłuższym namyśle i jedyne zdjęcia gołego brzuszka robił mi mój mąż i to są nasze intymne fotki.

Dziewczyny Kasieńka jest w niebie :-(
[*]
[*]
[*]

życie jest takie kruche:-(
globe1rr3.gif

Smutne, bardzo smutne, tak krótko żyła na tym świecie...

Pisałyście o wątku zamkniętym. Pewnie byłby dobry dla zwierzeń. Ja staram się o wejście na moich majówkach ale to zależne od zgody wszystkich którzy już tam są. Miło mi się zrobiło gdy niektóre dziewczyny mnie poparły tzn moja kandydaturę;-).

Właśnie zasłoniłam żaluzję.. straszne rzeczy się dzieją dziś na dworze.Póxnym popołudniem koło moich rodziców koło Strzelec opolskich przeszła trąba powietrzna, mocno się wystraszyłam ale na szczęście u nich w porządku, ale widać było tę zawieruchę bo za ich domem już są same pola i właśnie tam przechodziła trąba. Straszne są te anomalie pogodowe. Wydawało mi się że najniebezpieczniejszym miesiącem jest lipiec a tu się okazuje że i w sierpniu takie straszne zjawiska burzowe. W Opolu przechodziły ulewy, była taka nawałnica z grzmotami i wiatrem ale spokojniej niż w innych częściach.

Aha już dawno miałam napisać: ozkane podziwiam cię za decyzję wyjazdu do jakby na to nie patrzeć odmiennego kraju, ale czuję że w głębi duszy ci się tam podoba. Jesteś bardzo pogdną osobą.

reklama
Do góry