kasia-matiy
Fanka BB :)
Justa - zmieniłam? nie, ja raczej najpierw tu zaczynałam pisywać, potem dopiero jeszcze na innych wątkach ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ł wlasnie wyszedl do pracy. O 12 wychodzimy z Bartkiem bo maja byc wynki w przedszkolu, oby sie dostal
poczytywalam mamy na jedynkach i faktycznie jest tak jak piszesz
ja znowu im Bartek straszy tym pewniejsza jestem ze zostanie sam. Nie lubie siedziec w domu i na sama mysl o zaczynaniu od poczatku slabo mi
a Ł nawet w zartach nie chce slyszec mowi ze jesli mi kiedys odbije i zechce kolejne dziecko bede musiala szukac innego faceta bo nie z nim takie numery

a pierwszenstwo maja samotne mamy, rodziny wielodzietne, niepenosprawni itd ale zobaczymy jak to bedzie. Mam nadzieje ze sie dostanie bo ja musze isc do pracy, ciezko z jednej wyplaty wynajmowac mieszkanie i zyc

w maju bedzie otwarty dzien dla nowych dzieciaczkow