reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam wieczorową porą!

U mnie dziś trochę popadało, ale po tym deszczu, to się taka duchota zrobiła, że można było paść:sick::sick::sick: Byliśmy na spacerku, a wieczorkiem odwiedziła mnie moja przyjacióła i było bardzo milutko. Poplotkowałyśmy trochę, wypiłyśmy po piwku...... :tak:Jędrek od kilku dni nie sypia w dzień i wieczorem chłopaczyna jest nie do życia :no::no::no: zasypia na stojąco :tak:

Iwonka gratuluję podjęcia decyzji w sprawie ślubu :tak:

Cloe cieszę się razem z Tobą, że z fasolką wszystko dobrze :tak:

Iwonkac.28 życzę mężowi szybkiego powrotu do zdrowia :tak::tak::tak:

A co do mężów.... to ja już się nie wypowiadam, bo już nie raz pisałam, że mnie obce jest to co piszecie o swoich facetach. Mój jest całkiem inny, zawsze bardzo mi pomagał i teraz jak go nie ma to jest mi ciężko bardzo..... kasy też mi nigdy nie wypomina... a ja teraz nie mam swojej tylko jadę na tym co on mi przyśle :tak:tak że współczuję Wam dziewczynki, ale nie dajcie się, walczcie o swoje ;-):tak:
Pycha historia z tym panem co miał atak padaczki :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: straszne :szok::szok::szok::szok::szok:

A teraz zmykam spać. Dobrej nocki życzę! Pa!

reklama
Hej ja jeszcze na nogach choc juz drzemalam troche usypiajac dziecko:tak:gdybym nie byla w opakowaniu to byj dawno spala jak Vanesska smacznie ale sie przebudzilam i poszlam umyc no i przy okazji zjesc kolacje:-p Te pielegniarki to wiem ze juz tam do szpitala nie wroca bo beda sie wstydzily ale nie sa pozbawione prawa do wykonywania zawodu....nie znam sie na tym,zobaczymy po zyjemy.Napewno dziennikarze beda ich miec na oku:tak:Ide juz spac.Dobranoc:-)

witam dziewczynki ja tylko na chwiolke zeby wam przekazac wiadomosc od vici , ze juz jest na wakacjach , i nie zdazyla sie pozegnac
reszta wiadomosci jak wroci pozdrawiam goraco

witam o poranku

u nas narazie troszke chlodniej, choc tak swieci slonce ze wydaje mi sie ze to bedzie kolejny dzien duchoty.

No prosze Vici juz jest na wakacjach, szybka z niej dziewczyna:-D

Leika jak tam noc minela?

Dzieki wszystkim za życzenia zdrowia dla męża:-). Dzień dobry. Jestem dziś bardzo niewyspana. Poszliśmy spać o 00.30, a wstaliśmy o 4.15:sick:. Mój m już pojechał do szpitala. Pewnie już jest na miejscu ma zadzwonić jak go przyjmą. Jak wyszedł o 5 to jeszcze sie położyłam i trochę usnęłam, ale dzieci mnie po 7 obudziły. Już zjadły, Kuba przewinięty umyty , a ja kawę zrobiłam i piję, bo inaczej to bym zasnela na stojąco.:eek:

Dzień dobry..a myd zisiaj wczęsniej wstalismy,jejku zawsze po 9,a teraz po 8.....
Robie kawe od razu,a małemu śnaidnaie i baje zaraz zapuszcze.
kasiaMi witaj...widze ze ty nowa u nas...
ide p;o kawe i synala tu puszcze,ja ebde potem,,u nas sauna w domu...

KasiaMi, witaj - mam nadzieję, ze będziesz tu z nami pisała?? Gratuluję męża - tak samo jak i Leice.

Marlenka
, super tekst z tym miasteczkiem Stepford. Kiedyś na pewno zastosuję w dyskusji z mężem.

A mąż wczoraj wrócił z pracy i chyba starał się załagodzić sytuację, bo zaczął się zachwycać że ach i och jakże pięknie w domu - jakby nie wiedział, że z odkurzaczem i mopem latam po całej chałupie najdalej co drugi dzień ;-)

Maks wczoraj po południu był bardzo marudny, drzemkę uciął sobie o godzinie 16.30 i nie dał się wybudzić aż do 20.30 :confused2: A potem szalał sobie do północy. Kiedy mi się dziecię przestawi z powrotem na polski czas??? :szok:

Ewuś - zawsze możecie wybrać się na plazę, tam powinno być przyjemniej :))

Agatka - dziś było lepiej, "tylko" 3 pobudki, z czego od 3 do 6 spał ciągiem, więc miałam 3 h snu pod rząd, co mi się daawwnnooo nie zdazylo ;) Powoli, ale do przodu.
Niestety, nie wiem, czy to nie chwiliowa poprawa tylko...

reklama
Do góry