reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A moje dziecko tez przed chwila zasnelo:szok::wściekła/y:nawet teletubisie nie pomogly:no:

Sewa No przeciez ze trzeba ladnie wygladac:tak::-):-):-)no to juz jutro:tak:a o ktorej przylatuje:confused:

reklama
Czesc Laseczki!!!
Boże...ale mi się tęskni za BB!!!:hmm::hmm:
U Nas akcja malowanie trwa nadal-już mam dość;-)
Jeszzce tylko malowanie i wnoszenie wszystkiego do pokoju.....;-)
tak mi się nie chce że ......:-p
Może jutro skończymy..... mam nadzieję:-):-)

Czarna ale za to bedzie czysciutko i swiezo:tak::-)
Ewcia i jak glowka:confused:nadal boli:-(

Moje dziecko w koncu spalo tylko z pol godzinki,oczywiscie obudzila sie marudna bo zaspana ale jej przeszlo i zaraz normalnie po bajce klade ja spac:tak::-)Moj pojechal pomoc koledze z przeprowadzka wiec jestesmy same tylko.

ale tu dziś spokojnie :szok:

iwonka jak fajnie mała zasnęła :-)

słuchajcie ja potrzebuję rady, jutro idziemy na wesele i chciałam na poczatek trochę Majkę wziąść, bo będzie tam jej koleżanka i kilka innych dzieci, to by potańczyły sobie razem, no ale ... ta kolezanka ma różyczke :-( no i teraz nie wiem??? bo niby dzieci są szczepione, ta dziewczynka nawet miała dodatkowa szczepionkę na różyczke, a jednak zarazila sie,choć dodam, ze przechodzi to bardzo łagodnie, a za tydzien wyjazd, więc nie chciałabym ryzykowac

Hej, ale tu dzisiaj spokojnie :tak:
Cześć Czarna ale Cię długo nie było, u mnie remont dopiero się zacznie miał być przed narodzinami ale jak tak dalej pójdzie tzn potwierdzi się ten błąd w terminie to nie wiem czy zdążymy :shocked2:
Pycha ja Ci nic nie pomogę bo się kompletnie na tym nie znam, różyczkę miałam w przedszkolu i tyle wiem na ten temat :confused::cool2:
Iwonka super fotka, to musiał być nudny odcinek ;-):tak::tak:
Cloe byłam na usg z mężem i córcią zawsze tak wszyscy jeździmy czy to na badania, wizytę czy usg :tak:
A ja też już po fryzjerze normalnie przeżyłam szok bo zapłaciłam 10 zł za obcięcie :szok::szok::szok::tak::szok::szok:, ale jak fajnie, taka młoda dziewczyna ma w domu salon i rozkręca własny interes, a po porodzie pojadę do niej na "balejarz" bo też jak za darmo.

reklama
Dzis rano w Wiadomosciach o 8 rano,jeszcze ojciec tego dziecka sie tez wypowiadal :tak:
A ja mialam teraz maly wypaDEK:wściekła/y:Zdazylam nalac sobie zupe do miseczki i w miedzy czasie chcialam szybko po zmywac a jak mi suszrka ronela.Tzn jedna czesc z szfki mi sie obsunela i wszystko mi polecialo.Moje szklanki z Coca Coli ktore zbieralam w tym roku:wściekła/y:talerze ktore niby sie nie tluka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a na dodoatek dziecko stalo obok:szok::szok::szok:a szkla byly az w przedpokoju:shocked2:i dobrze ze mialam garnki wszytkie przykryte pokrywkami w ktorych jedzenie jest bo wszystko bym wywalila tak jak moja zupke z miseczki:wściekła/y:

Ale historia, ja nie słyszałam nic ale jak to dziecko przeżyło :szok:, to cud!!

Dobrze że Wam się nic nie stało jak by tak odłamki szkła się wam wbiły :szok::szok: aż strach pomyśleć, brrr,

Do góry