reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwona.c - oby palec nie dokuczał już i wracał do pełnego zdrówka jak najszybciej!!

Jusia, oj dziewczyno ile Ty już przeszłaś! z tego co piszesz wynika, że Twoja mama zdecydowanie faworyzuje Twoją siostrę - to musi być bardzo przykre uczucie :-( Ale za to z Ciebie jest dzielna dziewczyna i w każdej sytuacji potrafisz sobie świetnie poradzić.
Fajnie, że lekarka Cię uspokoiła odnosnie moczu malutkiej. Wszystko na pewno będzie ok.

A mnie dziś wieczorem mąż zdenerwował i się obraziłam na niego. Oczywiście on już pewnie nie pamięta czym mnie uraził!

reklama
Ola K nie chowaj urazy W końcu nieczęsto masz męża w domu;-)
Jusia mogę napisać tylko tyle że wszystko wam się jakoś układa więc pewnie i teraz będzie dobrze I najważniejsze że w mężu oparcie ;-)
Iwona c daruj wózkowi co on winny że go skopałaś i to jeszcze jak:-D;-) A tak na poważnie miałaś pecha dziewczyno ale szczęście w nieśżcżęśiu palec niej jest złamany bo inaczej władowaliby ci pół nogi w gips a złamanie boli jak h.....
Ewcia podobno pogoda ma dopisać więc środa będzie udana:tak:
Miałam popracowac nad zdjęciem Julki ale nie mam już siły I znów prasownie czeka ale na to tym bardziej nie mam siły Idę spać . Do jutra

Jusia22 nie martw się napewno wyjdą dobre wyniki:-)
tulę mocno że jesteś taka silna i przykro mi z powodu Twojej Mamy-nieładnie postępuje:no::no:
Ewcia oby w środę Wam pogoda dopisała:tak:
iwona.c28 biedny Twój paluszek=oby szybko doszedł do siebie;-)
Ola K.-co się Mężem przejmujesz zamiast się obrazić wygarnij mu wszystko
(tylko nie krzycz na niego bo faceci wtedy nic nie rozumieją-udowodnione naukowo)

Czarna a to dobre i chyba prawdziwe z tym krzyczeniem,bo ja swojemu ciagle krzycze cos a ON I TAK ROBI SWOJE:-D:-D:-D:baffled:
Ewcia
ma byc podobno pogoda a jak z mezem?
Cloe idz kladz sie i odpowczywaj,prasowanie poczeka.Ja wcale nie prasuje:-p
OlaK A ja sie na swojego obrazilam :tak::-D:-D:-D:-DTeraz juz spi naszczescie bo mnie draznil tylko:-D:-D:-DTrzymam kciuki za jutrzejsze badanie:tak:
Jusia wszystko bedzie ok:tak:
Sikoreczka Dobrze ze jednak maz ma wolne,a moze on sie boi jechac sam z dzieckiem i dlatego tak sie wymiguje?
IwonaC Dobranoc:-)

Hej a ja się dopiero pojawiłam:-DMiałam dziś dzień wypełniony po brzegi- kontrol z małym u lekarza, zakupy, sprzątanie domu- którego jeszcze nieskończyłam zaraz idę podłogi pastować:-p, wywożenie starych rzeczy po dzieciach typu: wózki, przewijaki bo mi się graciarnia zrobiła na strychu no i oczywiście dziś był taki upał ze dzieci mnie wyciągnęły na lody i plac zabaw:szok:Padam już ale jeszcze się zawzięłam na to sprzątanie:eek:potem kąpiel i lulu ale zanim odpłynę to jeszcze zajrzę:-D

Przeczytałam tylko 5 zaległych stron i więcej niestety nie dam rady nadrobić...
Natek cały dzień gorączkuje, trochę się bawi, sporo jęczy, taki wewnętrznie
rozbity jest. No i maltretuje mi cycki non stop... tylko by się przytulał i ssał. Czuję, że do jutra mi odpadną... :/
Lekarz też podejrzewa trzydniówkę, zapisał syropki przeciwzapalne i
przeciwgorączkowe i kazał się pokazać z wysypką za kilka dni. Niestety, trzy
razy probowaliśmy podać mu syropek i trzy razy skończyło sie to wymiotami, więc odpuszczam. esz...

No ja zaraz ide do lazienki bo M przyjdzie za niecała godz i bedzie chciał na necie posiedziec :wściekła/y:Mała juz spi od godz 21 :-)Byłam z nia dzisiaj u tesciow ale sie wyszalała z dziadkiem :tak:;-)Wymęczył ja na maxa :tak:A co do zachowania mojaj mamy to ona mi kiedys powiedziała ze mam silny charakter i sobie z wszystkim poradze :wściekła/y::baffled:Moja siostra ma 29 lat i zachowuje sie jak małe dziecko jej M nie mieszka z nia tylko u swoich rodziców w Częstochowie a ona nie chce mieszkac z tesciami i to zenie daje jej kasy na dzieci to chyba jej nie przeszkadza bo i tak jest w nim zakochana po uszy :szok:Ich małęzństwo trwa juz 9 lat ale to dla mnie nie jest małżeństwo tylko tzw narzeczeństwo A co do zachowania mojaj siostry to mam tylko jedno do powiedzinia UWAGA bede przeklinać :angry::wściekła/y:ZRÓB SIE CIULEM NIEZARANYM A DOBRZE NA TYM WYJDZIESZ :wściekła/y:

reklama
Do góry