reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Tak, ja to słyszałam wczoraj :no::no:, ja jestem przerażona tym co się dzieje na tym świecie!!!
To ja się nie mogę doczekać, wiele ludzi nie może mieć dzieci wogóle a tak weźmie i prawie zabije własne. :szok::szok::szok: Nie mogę czegoś takiego słuchać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
:wściekła/y::wściekła/y::szok::angry::no:Nierozumiem takich ludzi.To straszne co sie dzieje:no:
A ja jem cukinie- dzisiaj wogóle zupkę z cukinii wcinałam a teraz usmażyłam z bułką tartą i zajadam. Czekam aż dzieciaczki spac pójdą.
Ewcia to się rozumiemy:tak:I przyjemnego dnia jutrzejszego Ci jednak zyczę :-)

A ja zrobilam sobie pyszna salatke kebabowa i juz nie moge sie doczekac kiedy ja zjem.Musze umyc szkrabka i polozyc spac to wtedy spokojne zasiade do jedzonka.Dziewczyny brzuch mi wywalilo.Podejrzewam ze mam miesnie rozciagniete po pierwszym dziecku i teraz w moment bede miala pilke.

Iwonka ja w drugiej ciąży też szybko brzuch dostałam i wogóle był taki duży ze każdy mówił ze będą bliźnięta:szok:A na koniec to już chodzić nie mogłam a się okazało że to jedno dziecko ale duże bo 4 kg:-D

Rany Iwonka ja takich rzeczy czytać nie mogę. Okropne:szok::no::-(
Aniab ja przy Julce też brzuchol miałam że u lala Śmiali się że jestem grubsza jak dłuższa a do niskich nie należę( 183 cm) i tez urodziłam duże dziecko (4200 ) Tyleże teraz ten gubasek to prawie skóra i kości bo nić nie chce jesć:dry:
Na dzień dzisiejszy wydaje mi się że brzuch mam taki jak przy julce w tym okresie ciąży zobaczymy przy końcówce. Oj chciałabym żeby kolejny dzidziuś był mimo wszystko trochę mniejszy
Ania 138 licze że już najpóżniej w poniedziałek dostaniemy wiadomość że Dawidek już mamą a nie jeszcze w niej;-)

Cloe moja starsza córka też jak była mała to fajna klucha była a teraz to jak anorektyczka i jeszcze potrafi mi powiedzieć że nie nędzie jęść bo brzuch będzie mieć gruby:szok::-D
A ja uciekam już . Dobranoc.

A u mnie brzusio przy Adrianie był wielki i 20 kilo nabrałam:-) Mały urodził się 3200. Przy Madzi taki mniejszy był i tylko 14 kilo:-) A miała 3310, ale przy niej to było po mnie już widac w 6/7 tygodniu!
Zmykam do łóżeczka! Dobrej nocki życzę!
Aniu życzymy szybkiego i prawie bezbolesnego rozwiązania. Czekamy na Dawidka!!!:laugh2:

Straszne z tym małym chłopczykiem :no:

A co do tego sposobu na poród - to chodzi o olej rycynowy, sprawdzony i bardzo skuteczny sposób. Skurcze pojawiają się już po 2 godzinach.
To całkowicie bezpieczne dla dziecka, które jest donoszone, bo olej nie wchłania się z przewodu pokarmowego.
Tak wywołuwano porody w czasach naszych matek, teraz szpitale zmedykalizowały się i od razu startują z kroplówką.

Ja wiem po własnej skórze, co to poród na oksytocynie, więc ... sto razy bardziej wolę olej rycynowy ;):dry:

Dobry wieczór!

Aniab ja całkiem zapomniałam, że Twój synek to też Mateuszek :zawstydzona/y: Wszyskiego najlepszego dla niego z okazji imieninek i oczywiście dużo buziaków.

Ania138 życzę szybkiego i mało bolesnego porodu.

A my jutro jedziemy do Krakowa :tak:do mojej przyjaciółki. Jadę z moją koleżanką i oczywiście z dziećmi. Będzie spotkanie na szczycie trzech słomianek :-D Mamy w planach świetnie się bawić, a że pogoda ma być piękna...... to pewnie będzie super. Mam zamiar wrócić w poniedziałek, ale tak naprawdę to nie wiadomo ile tam zabalujemy.

Może do Was zajrzę od niej. A jak nie to pojawię się dopiero w przyszłym tyg.
Życzę miłego weekendu. Teraz zmykam bo muszę jeszcze parę rzeczy spakować.

Dobranoc.

reklama
Do góry