reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A my właśnie wróciliśmy z rodzinnego spacerku :)) Piękną dziś mamy pogodę, jest cieplutko i słonecznie :)
Tylko szkoda, że my z mężem tacy ciągle niedospani jesteśmy...

Własnie piję trzecią kawę:dry:

reklama
Byłam z dzieciami na spacerku! Musiałam wyjśc bo na głowę mężowi by wleżli, a on się na mnie wkurzał. No to co powiązac je miałam przecież tatuś wyciągnął takie fantastyczne "zabawki". Wiertarki, śrubokręty i inne cudeńka! Więc wyszłam i dobrze zrobiłam. Poszaleli pobawili się z dziecmi a teraz dobranocka i łóżeczkowo:-) Idę kolacyjkę zrobic:-p

Witam was serdecznie wieczorkiem

U nas dzien minal bardzo szybko.... rano sprzatanie a pozniej wybralismy si e na piknik lotniczy. Gdzie spotkalam kolezanke poznana tu na forum (regionalnym) poogladalismy samolociki i maluchy pobawily sie troszke razem.
Bylo swietnie i mam nadzieje ze jutro bedzie tak samo fajnie bo mamy zamiar wybrac sie na grzyby...:-)

Ciekawa jestm strasznie jak tam Ania:confused: czy juz urodzila:confused: kurcze przezywam jej porod jakbym to sama rodzila;-) caly dzien o niej myslalam. No nic w kazdym razie trzymam kciuki

lece spac dobraoc wszystkim papa

reklama
Do góry