reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Super ogromniaste gratulacje dla rodziców Dawidka i zdróweczka dla wszystkich.

Spóźnione ale wszystkiego naj naj dla Mateuszków.

Oj nie było mnie a tu tyle się działo hoho.
Novaczka
oj jak dawno ciebie tu nie było aż się stęskniłam
Co do facetów to mojemu też coś się porobiło ale co tam kiedyś przejdzie hehe
a tak wogóle to witam hehe.

reklama
Cześć jestem mężem Ani138 piszę aby Was poinformować że Dawid urodziłsię o 15 40 ważył3700 i mierzył 56cm.pa pa:-)
WOW super ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wracajcie szybko do domku i na bb;-):-):-):-):-)
Z tego co mysle to miala szybki porod skoro na 12 pojechala a o 15:40 juz byl Dawidek:-):-):-):-):-):-)

Dzień dobry! U nas piękny dzień, słońce świeci, ciepło. Jeszcze trochę i pójdę na spacerek tylko Adrian obejrzy bajkę. Madzi od rana cieknie z nosa:dry: Adrianowi też nie chce przejśc więc chyba jeszcze jeden tydzień w domku:sorry2: Idę kawusię zrobic!:cool2:

To jeszcze ja Ania wraca jutro po południu do domu na pewno się odezwie. Poród poszedł szybko według mnie.Ja jadę do moich skarbów. Ale najpierw po małą. do zobaczenia kiedyś.

cześc laseczki...
Ja byłam na wsi,a wczoraj na panieńskim u kuzynki.Mały u mamy mojej,a ja niedługo jade po niego tylko sie wyszykuje..
ANIU i mężu ANII
OGROMNE GRATULACJEM <DAWIDKU WITAJ U NAS NA SWIECIE_POZDROWIENIA OD CIOTECZEK!!!

reklama
Witam my dzis w koncu ruszamy na Starowke:tak::-)
To szybko Ania z Dawidkiem wychodzi ze szpitala:tak:oby tak sie stalo:tak::-)Juz nie moge sie doczekac zeby zobaczyc malenstwo:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Ciekawe jak tam OlaK i jej magisterka...
Ewcia to sie wybawilas:)

Do góry