reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej Ewcia ale mi sie net spowolnil a zamowilam wieksza predkosc:confused2: fajnie ze tobie babcia daje ja juz nie mam babci wiec korzystam z tesciowej;-). Siedze sama bo M w pracy nudy:sorry:

reklama
A tu nadal pustki:dull:. W takim razie ja tez uciekam. M juz robi kolacje a ja musze dzieci pokapac i polozyc spac. Potem jeszcze popatrzymy cos w tv. Dobranoc:-)

A tu nadal pustki:dull:. W takim razie ja tez uciekam. M juz robi kolacje a ja musze dzieci pokapac i polozyc spac. Potem jeszcze popatrzymy cos w tv. Dobranoc:-)
no własnie pustoo jak cholerka,,,wszyscy z rodiznkami hehe
A ja nie mogłam sie wogóle dostac do neta,ja odpalałam BB a mi wyskakiwała reklama biedronki albo czego innego,,,kurka lae mialam nerwa...
A moje dziecko spi,nawet ne chce wstac,,:szok:bedzie siedzial w nocy,,bo sie wyspi,,,ale ja ide lulki...tzn pozniej,,,cekam na mezullaaa/,,,

Hej a my dziś cały dzień na grzybach- mam trochę roboty:tak:Teraz mały usnął ajeszcze Madzia musi lekcje odrobić:szok:
Ewcia to miałaś niezłą imprezkę i trochę szaleństw:-)
Vici na pewno wszystko się ułoży a Ty też męża olej i się nieodzywaj;-):tak:
Iwonka to masz trochę tych zapasów:tak:
Ja też uważam że Ani poród to błyskawiczny był:-)I fajnie bo już sie bidula męczyła. Czekamy na nią i maleństwo- szybciutko ja wypuszczają:tak:ale najważniejsze zeby sie dobrze czuli i byli zdrowi
Ciekawe jak tam Ola?

Aniab grzybki super sprawa,,ale roboty przy nich,,no ale satysfakcja z jedzenia najlepsza..
ja tez dostane grzyby od szwagra,bo ma całe wielkie wiadro i mi obiecał,hehe
A ja słoiki robie,juz sie anmeczyłam z zakrecaniem i juz pól godz sie robia same...teraz czeka mnie andrabianei tychsłoików,,jeszcze z 30 musze zrobic,,:szok::szok:juz mi sie nie chce,,szokk:no:ale dam rade,bo musze:-).
wlasnie gadam z m przez skype...

dobra ja skończyłam agdac z mężulkiem, takze wyłączam kompika i ide sie kąpkac,a potem lulu,,,a moje dziecko spi,ciekawe o ktorej do mnie przyjdzie w nocy i powie dzien dobry;-):-)
dobranoc laseczki

reklama
Do góry