reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzień dobry
zajrzałam sie przywitać i u mnie słonko świeci cieplutko od rana:-)
No i u mnie chorubska sie zaczęły Kubuś sie rozchorował:-(
Uciekam bo bardzo marudny:no:
Wszystkiego naj naj dla Ani i Dawidka

Dzien dobry. U nas tez sloneczko i cieplutko. Zaprowadzilam Natalke do szkoly i zrobilam zakupy. Teraz Kuba spi ja robie drugie pranie i nastawilam juz zupke. Dzisiaj maja u mnie wymieniac zawory w grzejnikach. Ciekawe o ktorej przyjda i czy zdaza przed moim wyjsciem bo musze Natalke ze szkoly odebrac. A w ogole to mam dola:-(. Moj M zaczal ta druga prace i dzis ma byc dopiero kolo 21 w domu:baffled:. Ciezko mi sie bedzie przyzwyczaic bo zawsze po poludniu byl juz w domku i cos tam mi pomogl a teraz wszystko na mojej glowie. :sad:

No wlasnie ciekawe kiedy Ania sie odezwie:confused:

hej laseczki

mielismy fajny weekend, trzeba było skorzystac z ładnej pogody, w niedziele to nawet do Międzyzdrojów chcielismy się wybrac, no ale finanse nas zatrzymały :-( bo w sobote na wesele

Agatka ja mam do ciebie pytanko, bo to twój synek miał problem z grzybem na stópkach???? bo ja dziś zauwazyłam u Majki , ze między paluszkami schodzi jej skóra i zastanawiam się co to?? cz y to nie jest czasem poczatek jakiegoś grzyba???

Witam:-) My wczoraj bylismy na Starowce i byl tez jakis maraton z festynem polaczony wiec do domu wrocilismy z kilkoma balonami ktore ciagle rozdawali.Tez milo dzien spedzilismy:tak::-)Moje dziecko wczoraj i dzis w nocy goraczkowalo,ale juz jest lepiej.Wszystkim zycze duzo zdrowka!!!!!!
Vici a mialam sie spytac wlsnie jak tam z mezem ale widze ze juz ok:-)

Iwonka z jego strony ok.Wygadalam sie wczoraj i powidzialam mu,ze ja nie jego mama i jak ma zamiar sie nieodzywac to ja mu potrzebna nie jestem.Kiedys do wlasnej matki 3 miechy sie nie odzywal a mieszkali razem ja na takie cos sobie nie pozwole.Moim atutem byl Victor,ze wszystko widzi i rozumie i nie mozna tak milczec.Najwazniejsze,ze podzialalo i powiedzial iz to byl ostatni raz takiego milczenia:-)

Dzień dobry wszystkim:-) Pogoda śliczna a mnie już się nic nie chce:sorry2: Jakiś wstrętny len we mnie wszedł:zawstydzona/y:
Leika mnie też wypuszczali szybciej dziewczyny z sali śmiały sie ze mnie że ostatnia przyszłam i pierwsza wychodzę.
Iwonka to super że miło spędziłaś czas .Mnie ostatnio szlak trafia bo z moim M nigdzie nie wychodzimy Dla niego to strata czasu:baffled: Porażka Ja tu mało w depresje nie wpadnę od tego ciągłego siedzenia w domu a temu sie nic nie chce:sorry: A nie zawsze tak było:no:
Iwonka c 28 witaj w klubie ;-)ja też całymi dniami siedzę sama w domu Myślę że śmiało możemy zaliczyć sie do słomianych wdów W końcu borykamy sie z takimi samymi problemami co dziewczyny z mężami daleko nasi wracaja tylko na noc;-)

hej laseczki
Agatka ja mam do ciebie pytanko, bo to twój synek miał problem z grzybem na stópkach???? bo ja dziś zauwazyłam u Majki , ze między paluszkami schodzi jej skóra i zastanawiam się co to?? cz y to nie jest czasem poczatek jakiegoś grzyba???

Pycha dokaldnie, taka schodzaca skorka i w miejscach gdzie juz zeszla sa zaczerwienienia to jest niestety grzybica.
Ja dostalam na to pimafucort i zadzialal po 2 dniach. Tylko ze to jets na recepte....

reklama
Iwonka c 28 witaj w klubie ;-)ja też całymi dniami siedzę sama w domu Myślę że śmiało możemy zaliczyć sie do słomianych wdów W końcu borykamy sie z takimi samymi problemami co dziewczyny z mężami daleko nasi wracaja tylko na noc;-)

To mozemy sobie podac rece:blink:. Ja co prawda dopiero od dzis tak bede miec, ale juz czuje sie jak slomianka:sorry: Zobaczymy jak to bedzie wygladac.

PYCHA wydaje mi sie ze nie powinnas zwlekac tylko isc do lekarza, bo to moze rzeczywiscie byc grzybica:no:
No a ja juz obiadek mam gotowy i tylko czekam na tych chol** hydraulikow tylko jakos im sie nie spieszy:baffled:

Do góry