reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Asiulinka, dzięki,ale między mną a starszą córą jest 19 lat różnicy(blondynka)a młodszą aż 21 lat mnie dzieli.
A zapomniałam dodać że ma brata który jest tylko rok starszy od mojej pierwszej córki.
Smacznego życzę.

reklama
gosiaczek wygladacie jak siostry na tym zdjeciu :-)

sikoreczka zdrówka dla dzieci :tak:

ania ja tez wczoraj ustawiłąm łózko tak, że z jednej strony ściana, a z drugiej oparcie, ale przyszła moja mama i stwierdziła, ze Majka może wylecieć przez tą poręcz i odwróciłam, ale dziś chyba znów przestawie i zobaczymy

klavell no niestety tak to u nas jest, żeby odmówic dziecku chrztu to ....:no: az brak słów, przeciez to ich obowiązek

Witajcie, trochę Was poczytałam ale i tak nie jestem w stanie nadrobic tych dni a poza tym to nie byłabym w stanie wam odpisac:-DWitam wszystkie nowe mamusie bo się pojawiły i oby z nami zostały:tak:Ja dziś byłam z córką na rehabilitacji a potem szukałam stomatologa dla niej i wyobraźcie sobie że żaden jej nie przyjął nawet prywatnie bo jest sobota i mają dzień wolny :szok:Ona w nocy dostała strasznego bólu i widzę że ma do wyrwania bo został jej kawałek mleczaka a do poniedziałku niestety będę ją szpikować tabletkami:no:Mój mały śpi ale idę go obudzić bo później spać nie pójdzie i będę zmuszona z nim siedzieć:-D

Klavell śliczne kozaczki:-)No a z tym chrztem to kpiny, dziecku się chrztu nie odmawia no nie ma słów po prostu.
Sikoreczka dobrze,że maluszki czują się jużlepiej.:-)
Aniab190 oby ból ząbków przeszedł córci.Ale żeby prywatnie nie chcieli przyjąć dziecka z bólem.Ciekawe co by było jakby to ich dziecko było.
Ja dziś jestem w bojowym nastroju, pokłóciłam się z chłopem, dziecko mnie wkurzyło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.Mojego męża naszło dziś na pranie dywanu a mojego syna nie dało się przez ten czas utrzymać na rękach, koniecznie chciał pomagać.Boże wrzeszczał tak jakbym go maltretowała.Wyjść na spacer nie mogłam bo byłam mojemu M niezbędnie potrzebna, chyba,żeby na niego pztrzeć.W przyszłym tygodniu czeka mnie mycie okien i sprzątanie generalne mieszkania z łobuzującym bobasem:-)Ale nie takie rzeczy się robiło.Biegunka małemu, odpukać przechodzi i dobrze bo jutro jedziemy na giełde po kombinezon dla niego.
Co do ubierania to ja ubieram body z krótkim, bluze, rajstopki, skarpetki i jak jest zimniej to jesienny, cieńszy komplet polarkowy a jak cieplej to wiatróweczke i półbuty.Mamy patrzą na mnie:szok::szok::szok:Bo nie okrywam go kocem chyba,że zaśnie.Jak wczoraj widziałam dzieci w zimowych kozaczkach to się zasatanawiałam co mamy dzieciom nałożą zimą:eek:Zimowych okryć nawet nie osiadamy.Nie sugeruje się sobą ubierając malca bo ja ciepłolubna a on przeciwnie:-)

Głowa przestała mnie boleć, moje dzieciaczki chyba wyczuły że mamusia jest chora i tak, Dawidek poszedł spać na 2,5 h a majka poprosiła długą bajkę i zajęła się oglądaniem ja wzięłam pyralginę w czopku i położyłam się no i przeszło, szkoda tylko że na spacer nie poszliśmy bo dosyć ładnie było :-(
Aniu a ja mam takie głupie pytanie? Czemu masz dwa takie same suwaczki?
A ja nie widzę moich sówaczków :szok:, już pisałam że strona z której je mam ma jaką awarię może coś znowu namieszali :wściekła/y:

gosiaczek ale wy szprychy jesteście :tak:
klavel to kpina co za ksiądz, zamiast sę cieszyć że chcecie ochrzcić dziecko to on ma jakieś ale i to jeszcze jakie :no:, no szok, ja tam bym go od razu opisała w gazecie a co niech mu wstyd ;-). A buciki super.

Idę na allegro kupić chustę do noszenia Dawidka, i poszukać butów dla majki

Ale fajne buty znalazłam 49+7 zł. przesyłka, to chyba nie drogo?

Czy ktoś jeszcze widzi moje suwaczki, oczywiście przez U otwarte :zawstydzona/y:

Załączniki

• 043.jpg
    043.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 32
Kartofeli juz sie gotuja...hanifka lezy na lozku w nowych kozaczkach i rekawiczkach i czeka na tate by sie pochwalic
Hanifka ma 2 miesiace i 4 dni
pultusoz9.jpg
grubaskaxc7.jpg

A tu jeszcze ja w ciazy i po ciazy

pict0602ce1.jpg

aukc9.jpg

reklama
Witam wieczornie.

U mnie dziś był piękny dzionek, więc po zakupach i po obiadku poszliśmy na długalaśny spacer. Jestem po nim tak zmęczona, że chyba razem z Jędrkiem położę się spać :baffled:

Kupiłam dziś małemu buty na zimę, kolekcja z zeszłego sezonu i buciki przecenione ze 110zł na 55 zł :szok::szok::szok: bardzo fajne. Sobie bluzeczkę i rękawiczki. Od razu mi się humorek poprawił. Widziałam też super kombinezon na śnieg, ale kosztował 250 zł :szok::szok::szok: to chyba lekkie przegięcie nie sądzicie :baffled:

klavell buciki dla Twojej niuni cudne. Co do chrztu....... ksiądz nie ma prawa odmówić chrztu dziecku. Jak postraszycie go, że ruszycie to wyżej z całą pewnością zmięknie ;-)
Fotki super.
Aniab współczuję :-( a jak mała się czuje? Mam nadzieję, że ból trochę przeszedł. Buziaki przesyłam.

Ania138 buciki i jedne i drugie fajne. A jaką chcesz kupić chustę? Taką którą dziecko można nosić i na siedząco i na leżąco? Bebelubu to się nazywa czy jakoś tak:baffled:
Ja widzę dwa suwaczki Dawidka.

Gosiaczek ale Ty laska jesteś :tak: jak siostra nie mama. Super masz córy.

Bodzinka ja też muszę umyć okna, ale tak mi się nie chce :no: nie cierpię tego robić :wściekła/y:

sikoreczka dobrze, że dzieci już lepiej sie czują.

A ja dziś dostałam @ i tak mnie brzuch nawala:-(

Słuchajcie, czy to dziś Iwonka bierze ślub ?????

Do góry