reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Aniu obejrzałam fotki i uważam że nie tu ich miejsce. Laska lekko przegięła:szok:
A ja muszę się pochwalic że udało mi się wreszcie wstawic slide na blogi:tak::-D
Dobrej nocki :-)

Iwonka aż mi się łezka w oku zakręciła.Śliczna dzidzia..Przez całą ciąże najbardziej lubiłam wizyty z USG, mój lekarz też;-)Kochana przytyłam 22 kg:-)Lolek jak się urodził ważył 3350 i miał 55 cm, a wód płodowych miałam mało, więc nie wiem z jakiej okazji wyglądałam jak średniej wielkości słoń:-):-)Zainteresowane zapraszam na bloga, tam są fotki słonia;-)
Aniu właśnie pooglądałam fotki i w szoku jestem:szok:Mój M by mi nie pozwolił za nic pokazać ich publicznie a ja bym nawet nie chciała.Takie zdjęcia to do domowych albumów a nie tu:no:
Sikoreczka co to jest "slide"???

Witam z rana. Dzis znowu zimno i do tego pada snieg z deszczem. Z tego powodu nie puscilam malej do LOP-u i jest na mnie lekko obrazona:eek:.

BUZIACZKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ZYCIA!!:-)

IWONKA PIEKNE TO USG JAK SLICZNIE WIDAC DZIDZIE:tak::tak:Bardzo sie ciesze ze wszystko jest ok:tak:
ANIA 138 wlasnie obejrzalam te fotki i tez mi sie to wcale nie podoba:oo: - nie wiem jak mozna cos takiego pokazac na forum:baffled: to nie to miejsce

Witam. Spijam kawę. U nas leje nieprzerwanie od nocy. Magdę musiałam autem zawieźć do szkoły:-DJa też uważam że dziewczyna przegina bo takie zdjęcia to prywata:tak:

Witam a u mnie nie pada i nawet czasem slonko wyglada.
Bodzinka slide to jest pokaz zdjec tak i co ja mam na blogu:tak:
Iwonac a co tgo jest LOP:confused:

reklama
Iwonac a co tgo jest LOP:confused:

IWONKA Liga Ochrony Przyrody - raz w miesiacu chodza tam i rozmawiaja o przyrodzie koloruja wycinaja i wykonuja inne prace zwiazane z przyroda. Dzis jej nie puscilam bo to jest kawal od nas a chodza tam piechota, a w taka pogode balam sie ze znowu zachoruje, bo Natalka niestety bardzo czesto lapie rozne chorobska:baffled:. A z tego co slyszalam to pani idzie bardzo szybko i dzieci nie nadazaja za nia i musza prawie biec:cool:

Do góry