reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

U mnie caly czas jest zawierucha, wietrzycho ze ho ho ho, wypije zaraz Anatola z mlekiem i zaczynam sie szykowac dl lekarza.
U mnie dzisiaj zupa ala jarzynowa :-)

reklama
Hejka to ja, jeszcze nie nadrobiłam zaległości ale się melduję i zabieram się za czytanie.
Hej Laseczki:-)
jak się macie??co słychać ???
u nas wszystko dobrze oprócz tego że Dawidek chory ma katar i kaszle go
dostał leki i wraca do zdrowia;-)

Ania Siostrzyczko ale Dawiduś jest ślodki:szok::-D:-D normalnie strasznie szybko przeleciały te 4 miesiące;-)jeszcze pamiętam jak wkleiłaś zdjęcia jego takiego malusiego a tu proszę już taki duuży chłopak z niego:-D:-D:-D

Ewcia opowiadaj jak było:-D

Caluski for alll
Hej, kupę lat, co widać po fotkach dzieci :tak:. fakt mój Dawidek to juz kawał byka, ale Twój jaki fajny :tak::tak::-)

Dziewczyny ilu Dawidkow mamy na tym watku?
moj, czarnej, Ani138 kogo jeszcze?
Dobre pytanie, Majek też tu jak grzybów po deszczu :-D

A Majka oszalała na punkcie ciastoliny i odkąd ją kupiłam to mam dziecko z głowy na dobrych parę chwil:-D:-D:-D
Pamiętam jak Majka pierwszy raz dostała ciastolinę to też było szaleństwo, dobrze że z dywanu dobrze schodzi :tak::-D:-D

Kochane dziewczyny:)...A ja juz nie mam męża ,bo niestety jestesmy po rozwodzie ,ale nie przejmujcie sie ...Ja tez mam dwoje dzieci ...Starsza córka ma 8 lat a młodszy syn 6......Po rozwodzie jestem zaledwie kilka miesięcy i juz Twierdze ,ze mimo iż jestem sama z maluchami jest mi lżęj aniżeli z mężem ,a to chyba dlatego ,że przynajmniej nie musze wysłuchiwać jego ciągłych narzekań,ze w domu jest nic nie zrobione...Nie martwie sie .....wszystko wróci na swój tor ....Ja tez mam taka nadzieje .....mysle ,że najgorsdze mam juz za soba ...wy tez Dacie sobie rade ...wierze w Was:):-)
Witaj, Podziwiam Twoją siłę. Tak trzymaj. :tak:

Dawidek się obudził wiec do później.
Majka dzisiaj jedzie do babci na weekend bo musimy jej pokój doprowadzić to użytku, taki grzyb jej na ścianach wychodzi w tym roku że :szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, mam teraz taki zajb... środek ale strasznie śmierdzi i trzeba porządnie wywietrzyć.

Ewcia ale fotki śliczne, 2 pierwsze mam podobne :-D:tak:.

tak wogóle to wszystkie fotki fajne.
chorowitym zdrówka
a solenizantom sto lat

Majeczko spoczywaj w pokoju i razem z siostrzyczką opiekujcie się swoimi rodzicami. (*)
[*] (*)

Dziewczynki jest jakieś podobienstwo???Na czarno białej fotce JA:biggrin2::biggrin2::biggrin2:
13545911628.jpg

13581211628.jpg

My byliśmy na zakupach. Niby ciepło, ale ten wiatr jest tak silny, że Jędrek ledwie szedł :baffled:

W domu mam bałagan jak nie wiem co :baffled: obiadu nie zrobiłam :zawstydzona/y: na usprawiedliwienie powiem, że zaraz naleśniki zrobię.

Bodzinka jak dla mnie to tylko nosy macie takie same. Ale może ja się mylę, nie miam wprawionego oka w tym temacie ;-)

Dziewczyny fajne fotki wkleiłyście.

Cześć dziewczyny... Zajrzałam na moment. Przeglądałam forum, bo pomagam koleżance szukać opiekunki do dziecka... Jeśli znacie jakąś zaufaną kobitkę z Łodzi, to odezwijcie sie proszę do mnie na gg (10464678) podając jakiś kontakt do niej...

I pomyslałam, że grzechcem byłoby nie zajrzeć do Was, skoro już tu jestem.... :)

Pozdrawiam Was wszystkie baaaaardzo serdecznie....

reklama
Hej Novaczka, no jak bym ducha zobaczyła :tak::-D

Bodzinka nos i rozstawienie oczu, no i oboje pultaski jak księżyce w pełni :tak::-D

To ja zaraz też sie pochwalę moimi fotkami :zawstydzona/y:

Do góry