reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej kochaniutkie :-)

Czy przyjmiecie do swojego grona jeszcze jedną mamusie siedzącą w domu ;-)
Witaj. Miło Cię poznać.:-) Bardzo mi się podoba Twoje zdjęcie w podpisie.Fajna z Was rodzinka.:tak:

Pochwale się zaliczyłam agrotechnike na 3,5 najelpiej ze wszytskich poprawiających:tak::happy2::happy2::happy2::tak::-).
Junior wstał,biore się za odkurzanie
Gratulacje.:-)

Iwona gratki dla Kubusia dwóch kolejnych ząbków.:-)

witam wszystkich
Ale dzisiaj w nocy się wystraszyłam. Obudziło mnie coś dziwnego raz ale zasnęłam czułam się tylko jakoś dziwnie. A potem znowu się obudziłam bo czułam tak jakbym spadała i słyszałam że szafa cała sie trzęsie. Pobiegłam do męża który zasnął w pokoju na dole i go obudziłam. On też powiedział że coś domem zatrzęsło ale on myślał że to wiatr. Wiecie to było trzęsienie ziemi. Buuu nie fajne uczucie...

Teraz muszę o tym mamie opowiedzieć więc znikam.
Muszę troszkę Was nadrobić bo wczoraj mnie nie było prawie wcale.
pozdrawiam

:szok::szok::szok: ja to bym się bała tam mieszkać po takich przeżyciach....czy takie trzęsienia ziemi mogą się powtarzać i być niebezpieczne???

Hej kochaniutkie :-)

Czy przyjmiecie do swojego grona jeszcze jedną mamusie siedzącą w domu ;-)

Witam nową mamusie :-)

Witam!

jasmina Twoja dzisiejsza wiadomość mnie powaliła na kolana :szok::szok::szok::szok: super wieści przed moim niedługim wyjazdem :szok:

Sewa to wyjazd już zaplanowany? bilety kupione? bo chyab coś przegapiłam jak tak....:zawstydzona/y:

U mnie dziś dzień jak każdy ostatnio dużo pracy.... ale daje jakoś radę.
Brzydką pogodę mam więc siedzę z małym w domku i nigdzie nie wychodzę, leje jak z cebra....

Zupkę już zjedliśmy teraz m usypiał Igorka (wykorzystuję jego obecność w domu jak mogę:-p...:-D ale on się na szczęście nie gniewa i rozumie że czasem mam tego dość :dry:)

teraz lecę drugie danie zrobić, zajrzę wieczorkiem jak tylko mąż zrobi mi przyjemność i pójdzie usypiać dzieciątko;-)

Dziewczynki bo ja sie przeprowadzałam w miedzy czasie rodziłam potem dalej sie przeprowadzałam polezałam w szpitalu i dopiero teraz mam czas a i

Wielka prośba bo jaz wawy sie wyprowadziłam do Sochaczewa i ja tu nikogo nie znam :-:)-:)-:)-( Ratunku:sorry2:

reklama
Iwona gratulacje dla Kubulka zęboli.
Marta gratki zdanego egzaminu:tak:
My już po spacerku, krótki bo aja zaziebiona i wieje.Nieprzyjemnie u nas.Ale w weekend było super więc spacerowaliśmy.

Do góry