czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Jeszcze zostało mi odkurzyć i umyć butelki małego ale takowy śpi inie będę bziuczeć nad uchem![]()
hihihih masz racje
bo jeszcze mozesz go obudzić i będzie zły
;-)Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Jeszcze zostało mi odkurzyć i umyć butelki małego ale takowy śpi inie będę bziuczeć nad uchem![]()
bo jeszcze mozesz go obudzić i będzie zły
;-)Zły to może nie ale będę go miała na głowie i rękachhihihih masz racjebo jeszcze mozesz go obudzić i będzie zły
;-)

:-).Witaj. Miło Cię poznać.:-) Bardzo mi się podoba Twoje zdjęcie w podpisie.Fajna z Was rodzinka.Hej kochaniutkie :-)
Czy przyjmiecie do swojego grona jeszcze jedną mamusie siedzącą w domu ;-)

Gratulacje.:-)Pochwale się zaliczyłam agrotechnike na 3,5 najelpiej ze wszytskich poprawiających:-).
Junior wstał,biore się za odkurzanie
witam wszystkich
Ale dzisiaj w nocy się wystraszyłam. Obudziło mnie coś dziwnego raz ale zasnęłam czułam się tylko jakoś dziwnie. A potem znowu się obudziłam bo czułam tak jakbym spadała i słyszałam że szafa cała sie trzęsie. Pobiegłam do męża który zasnął w pokoju na dole i go obudziłam. On też powiedział że coś domem zatrzęsło ale on myślał że to wiatr. Wiecie to było trzęsienie ziemi. Buuu nie fajne uczucie...
Teraz muszę o tym mamie opowiedzieć więc znikam.
Muszę troszkę Was nadrobić bo wczoraj mnie nie było prawie wcale.
pozdrawiam

ja to bym się bała tam mieszkać po takich przeżyciach....czy takie trzęsienia ziemi mogą się powtarzać i być niebezpieczne???Hej kochaniutkie :-)
Czy przyjmiecie do swojego grona jeszcze jedną mamusie siedzącą w domu ;-)
Witam!
jasmina Twoja dzisiejsza wiadomość mnie powaliła na kolanasuper wieści przed moim niedługim wyjazdem
![]()

...
ale on się na szczęście nie gniewa i rozumie że czasem mam tego dość
)