reklama
jasmina111
Fan(ka)
Cara dużo fajnych przepisów i prostych jest w naszej książce kucharskiejpopatrz sobie może coś Ci wpadnie w oko
![]()
Popieram można spokojnie coś wybrać. Ja też zaczynam dopiero gotowanie a już kilka przepisów spróbowałam.
Ale teraz czwartek, piątek i sobota nie gotuję. Tylko dla Jaśminki choć i tak pewnie tego nie zje.
sikoreczka79
Fanka BB :)
Już
rum do twojej herbatki
dobre to było!
My po zastrzyku. Madzucha wrzeszczy już po wejściu do gabinetu
aż mi jej szkoda biedulki

no i mie tera głowa boli

dobra koffana jak chceszA co tu dzisiaj niczym nie częstują?

tobie też miłego dzionka no i małego krzykucześć kobitki
Wpadłam się tylko przywitać;-)
Zmykamy dziś na szczepienie na szczepienie
Miłego dnia....:-)

no wreszcie pomyślał o mamuniDzień dooooooooobryyyyyyyyyyyy, dzis moja małpiatka spała nieco dłużej.;-) pobudka o 7.20

jestem, jestem, nadrabiamWzywam I Lachona,wzywam I Lachona![]()

a gdzie my ta nerwoweDzień dobry!
Powiem tylko, że musicie coś na uspokojenie zacząć brać ;-)sypiać nie możecie, piszecie jak oszalałe
Lachony nie nadążam za Wami :-( Nie jestem w stanie nadrobić tego co naklikałyście od wczoraj
Spaliśmy dziś do 9:00a teraz szykujemy się na spacer i zakupy. Miłego dzionka.

buhahahahahatakim popsutym samochodem....? z kierownicą z drugiej strony?:-);-)
Teraz to już się nie mylę ale napoczątku to szłam do drzwi od strony kierowcy.... i byłam bardzo zdziwiona że tam kierownica jesta na rondach oddech wstrzymywałam że pojedziemy pod prąd
:-)

My po zastrzyku. Madzucha wrzeszczy już po wejściu do gabinetu

ollka22
MAMUSIA OLIWKI
witam kobietki
nia mam sily nadrabiac zaleglosci
caea ja tez mam czasem ten probelm ze chce wysc i nie mam z kim malej zostawic. ajak juz wyjde to sa jakies waty...
ale tak to bywa
nia mam sily nadrabiac zaleglosci
caea ja tez mam czasem ten probelm ze chce wysc i nie mam z kim malej zostawic. ajak juz wyjde to sa jakies waty...
ale tak to bywa
Myśmy ostatnio wyszli sami na Walentynki i to było pierwsze wyjście we dwójke od narodzin Wrzaskuna
Udało mi się ze dwa razy zostawić go z M i z mamą na pizze wyjść, i raz tate z dzieckiem wywalić do babci..A tak to z nim nawet na cytologie szłam.Dziecko może ginem zostanie

sikoreczka79
No dobra która mi kawę wypiła jak cytaty zbierałam

Nie jaNo dobra która mi kawę wypiła jak cytaty zbierałam![]()

Marta1981
Rodzyneczka
A mi habatka wyparowałaNo dobra która mi kawę wypiła jak cytaty zbierałam![]()

reklama
sikoreczka79
Jak Adrianek się pojawił to nam się udało raz z M wyjśc do kina
a młody był wtedy z babcią. Natomiast od kiedy mamy Madzię to jestem totalnie udomowiona, bo mała nie chce mi z nikim zostac
ewentualnie z tatusiem ale to naprawdę żadko. Ja wtedy zazwyczaj na zakupy śmigam

Podziel się: