reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja jak chce cos szybkiego to gotuje rosoł alebo pomidorową z lanym ciastem na dwa dni:-DI tak wcinamy z Młodym:tak::tak:Sprzątam z przerwami:baffled::baffled:

reklama
Cara dużo fajnych przepisów i prostych jest w naszej książce kucharskiej :tak: popatrz sobie może coś Ci wpadnie w oko:tak:

Popieram można spokojnie coś wybrać. Ja też zaczynam dopiero gotowanie a już kilka przepisów spróbowałam.
Ale teraz czwartek, piątek i sobota nie gotuję. Tylko dla Jaśminki choć i tak pewnie tego nie zje.

Już
banana.gif
Dzień Dobry Lachony.
To dla Was
Tyle czytania z rana, pragniecie mnie wykończyć.No i biedna Inna jak dotarła to już Was nie było.Gadulce
no i mie tera głowa boli
smashfreakB.gif
silly.gif

A co tu dzisiaj niczym nie częstują:baffled:?
dobra koffana jak chcesz rum do twojej herbatki
18.gif

cześć kobitki :tak:

Wpadłam się tylko przywitać :tak:;-)
Zmykamy dziś na szczepienie na szczepienie :baffled:

Miłego dnia....:-D:-)
tobie też miłego dzionka no i małego krzyku
boggled.gif

Dzień dooooooooobryyyyyyyyyyyy, dzis moja małpiatka spała nieco dłużej.;-) pobudka o 7.20
no wreszcie pomyślał o mamuni
slaphappy.gif

Wzywam I Lachona,wzywam I Lachona:-D
jestem, jestem, nadrabiam
dance.gif

Dzień dobry!

Powiem tylko, że musicie coś na uspokojenie zacząć brać ;-):tak::-D sypiać nie możecie, piszecie jak oszalałe :-D:-D:-D

Lachony nie nadążam za Wami :-( Nie jestem w stanie nadrobić tego co naklikałyście od wczoraj :zawstydzona/y:

Spaliśmy dziś do 9:00 :tak: a teraz szykujemy się na spacer i zakupy. Miłego dzionka.
a gdzie my ta nerwowe
Eyecrazy.gif

takim popsutym samochodem....? z kierownicą z drugiej strony?:-);-)
Teraz to już się nie mylę ale napoczątku to szłam do drzwi od strony kierowcy.... i byłam bardzo zdziwiona że tam kierownica jest:-D:-D:-D a na rondach oddech wstrzymywałam że pojedziemy pod prąd:tak::-)
buhahahahaha
haha.gif
dobre to było!
My po zastrzyku. Madzucha wrzeszczy już po wejściu do gabinetu
sorry.gif
aż mi jej szkoda biedulki
sad2.gif

witam kobietki
nia mam sily nadrabiac zaleglosci
caea ja tez mam czasem ten probelm ze chce wysc i nie mam z kim malej zostawic. ajak juz wyjde to sa jakies waty...
ale tak to bywa:)

Myśmy ostatnio wyszli sami na Walentynki i to było pierwsze wyjście we dwójke od narodzin Wrzaskuna:tak:Udało mi się ze dwa razy zostawić go z M i z mamą na pizze wyjść, i raz tate z dzieckiem wywalić do babci..A tak to z nim nawet na cytologie szłam.Dziecko może ginem zostanie:dry:

sikoreczka buziole dla Madzi. Mam nadzieję, że te zastrzyki pomagają i że biegunka przeszła....

reklama
Jak Adrianek się pojawił to nam się udało raz z M wyjśc do kina
kiss.gif
a młody był wtedy z babcią. Natomiast od kiedy mamy Madzię to jestem totalnie udomowiona, bo mała nie chce mi z nikim zostac
indifferent.gif
ewentualnie z tatusiem ale to naprawdę żadko. Ja wtedy zazwyczaj na zakupy śmigam
dead1.gif

Do góry