reklama

jasmina111
Fan(ka)
Cara dużo fajnych przepisów i prostych jest w naszej książce kucharskiejpopatrz sobie może coś Ci wpadnie w oko

Popieram można spokojnie coś wybrać. Ja też zaczynam dopiero gotowanie a już kilka przepisów spróbowałam.
Ale teraz czwartek, piątek i sobota nie gotuję. Tylko dla Jaśminki choć i tak pewnie tego nie zje.
sikoreczka79
Fanka BB :)
Już

rum do twojej herbatki
 rum do twojej herbatki

dobre to było!
	 dobre to było!
My po zastrzyku. Madzucha wrzeszczy już po wejściu do gabinetu
		 aż mi jej szkoda biedulki
	 aż mi jej szkoda biedulki

no i mie tera głowa boli

dobra koffana jak chceszA co tu dzisiaj niczym nie częstują?
 rum do twojej herbatki
 rum do twojej herbatki 
	tobie też miłego dzionka no i małego krzykucześć kobitki
Wpadłam się tylko przywitać;-)
Zmykamy dziś na szczepienie na szczepienie
Miłego dnia....:-)

no wreszcie pomyślał o mamuniDzień dooooooooobryyyyyyyyyyyy, dzis moja małpiatka spała nieco dłużej.;-) pobudka o 7.20

jestem, jestem, nadrabiamWzywam I Lachona,wzywam I Lachona

a gdzie my ta nerwoweDzień dobry!
Powiem tylko, że musicie coś na uspokojenie zacząć brać ;-)sypiać nie możecie, piszecie jak oszalałe
Lachony nie nadążam za Wami :-( Nie jestem w stanie nadrobić tego co naklikałyście od wczoraj
Spaliśmy dziś do 9:00a teraz szykujemy się na spacer i zakupy. Miłego dzionka.

buhahahahahatakim popsutym samochodem....? z kierownicą z drugiej strony?:-);-)
Teraz to już się nie mylę ale napoczątku to szłam do drzwi od strony kierowcy.... i byłam bardzo zdziwiona że tam kierownica jesta na rondach oddech wstrzymywałam że pojedziemy pod prąd
:-)

My po zastrzyku. Madzucha wrzeszczy już po wejściu do gabinetu

ollka22
MAMUSIA OLIWKI
witam kobietki
nia mam sily nadrabiac zaleglosci
caea ja tez mam czasem ten probelm ze chce wysc i nie mam z kim malej zostawic. ajak juz wyjde to sa jakies waty...
ale tak to bywa

nia mam sily nadrabiac zaleglosci
caea ja tez mam czasem ten probelm ze chce wysc i nie mam z kim malej zostawic. ajak juz wyjde to sa jakies waty...
ale tak to bywa
Myśmy ostatnio wyszli sami na Walentynki i to było pierwsze wyjście we dwójke od narodzin Wrzaskuna Udało mi się ze dwa razy zostawić go z M i z mamą na pizze wyjść, i raz tate z dzieckiem wywalić do babci..A tak to z nim nawet na cytologie szłam.Dziecko może ginem zostanie
Udało mi się ze dwa razy zostawić go z M i z mamą na pizze wyjść, i raz tate z dzieckiem wywalić do babci..A tak to z nim nawet na cytologie szłam.Dziecko może ginem zostanie

Udało mi się ze dwa razy zostawić go z M i z mamą na pizze wyjść, i raz tate z dzieckiem wywalić do babci..A tak to z nim nawet na cytologie szłam.Dziecko może ginem zostanie
sikoreczka79
No dobra która mi kawę wypiła jak cytaty zbierałam

Nie jaNo dobra która mi kawę wypiła jak cytaty zbierałam

Marta1981
Rodzyneczka
A mi habatka wyparowałaNo dobra która mi kawę wypiła jak cytaty zbierałam
 .
.reklama

sikoreczka79
Jak Adrianek się pojawił to nam się udało raz z M wyjśc do kina
		 a młody był wtedy z babcią. Natomiast od kiedy mamy Madzię to jestem totalnie udomowiona, bo mała nie chce mi z nikim zostac
	 a młody był wtedy z babcią. Natomiast od kiedy mamy Madzię to jestem totalnie udomowiona, bo mała nie chce mi z nikim zostac
		 ewentualnie z tatusiem ale to naprawdę żadko. Ja wtedy zazwyczaj na zakupy śmigam
	 ewentualnie z tatusiem ale to naprawdę żadko. Ja wtedy zazwyczaj na zakupy śmigam

Podziel się: