sikoreczka79
Fanka BB :)
Spokojnej Aluśka
Może Amanda taka marudna po szczepieniu
Czasami tak reagują
Asiulinka bierzta co chceta

Asiulinka bierzta co chceta

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzmaj się Koffana izdrówka dla dzielnego chłopaka.spokojnej nocyDziewczyny co za dzień:-( Poprostu nie mam już siły....
Właśnie ze szpitala wróciłam, Wojtek spadł mi z łóża i biedny tak się potórbował że myśłałam że jakieś wstrząśnienie muzgu czy coś, płakał mi 3 godziny bez przerwy, taki stres że szkoda gadać....:-( A ja głupia zamiast na podłogze to na tapczan go położyłam, nie wiem co mi do łba strzeliło....
No ale na szczęście z dzieckiem wszystko ok. Żadnych obrażeń oprucz rozciętej wargi nie maJak mi ulżyło, super....
M wyjechał a ja teraz koczuję na necie do nocy....
Pogadałam z M przez skype i idę aśku, do jutra, ciekawe jak minie noc...
nie odpowiada to biorę piffko.nie ma wyboru muszę czekać na m. do jutra i spać z synkiemzapytaj go może wolny![]()
Dziękoofka :-). Ja też nie lubię ciepłego piffa
No bo to tak jest - co firma to inny smaczek, nawet tego samego daniaNo właśnie chyba nie smakuje mu firma. Bo zmiksowałam i nie zbyt chętnie pyszczek otwierał (a z innych firm jak cielęcinkę jadł, to ja nie nadążałam mu dawać). Zresztą gerbera jadł nawet jak nie było całkiem zmiksowane.
Inna no przecież My o Tobie pamiętamy.![]()
![]()
No proszę, zdrajczyniLachonki, zdrówko:-):-), ja się dzisiaj wymiksowuję z imprezy bo mąż mnie zabiera do włoskiej knajpy...w naszej kuchni
zapowiada się pyszny wieczór, zwłaszcza, że Młody odpadł i już śpi
;-).
Ściskam i życzę rozpasanego pijaństwa tylko proszę myśleć o tych , co rano wstaną i przeżyją załamkę ;-)![]()
No to ja poproszę kilka metrów piwka a pana barmana nie chcę
spoko spokoo a kto ci plecy umyjeeeKoffane moje idęjakbyco to wołajta byle nie za głośno bo mi dzieciarnię obudzicie![]()
![]()