reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dziewczyny co za dzień:-( Poprostu nie mam już siły....
Właśnie ze szpitala wróciłam, Wojtek spadł mi z łóża i biedny tak się potórbował że myśłałam że jakieś wstrząśnienie muzgu czy coś, płakał mi 3 godziny bez przerwy, taki stres że szkoda gadać....:-( A ja głupia zamiast na podłogze to na tapczan go położyłam, nie wiem co mi do łba strzeliło....
No ale na szczęście z dzieckiem wszystko ok. Żadnych obrażeń oprucz rozciętej wargi nie ma:biggrin2: Jak mi ulżyło, super....
M wyjechał a ja teraz koczuję na necie do nocy....
Pogadałam z M przez skype i idę aśku, do jutra, ciekawe jak minie noc...

BARMAN TEZ DO WZIęCIA?
zapytaj go może wolny
jezor.gif

Dziewczyny co za dzień:-( Poprostu nie mam już siły....
Właśnie ze szpitala wróciłam, Wojtek spadł mi z łóża i biedny tak się potórbował że myśłałam że jakieś wstrząśnienie muzgu czy coś, płakał mi 3 godziny bez przerwy, taki stres że szkoda gadać....:-( A ja głupia zamiast na podłogze to na tapczan go położyłam, nie wiem co mi do łba strzeliło....
No ale na szczęście z dzieckiem wszystko ok. Żadnych obrażeń oprucz rozciętej wargi nie ma:biggrin2: Jak mi ulżyło, super....
M wyjechał a ja teraz koczuję na necie do nocy....
Pogadałam z M przez skype i idę aśku, do jutra, ciekawe jak minie noc...
Trzmaj się Koffana izdrówka dla dzielnego chłopaka.spokojnej nocy

Małgosiunia spokojnej nocki! Buziole dla Wojtusia! z tymi dzieciami to naprawdę trzeba miec stalowe nerwy. Dobrze że wszystko w porządku!

inna specjalnie dla ciebieschłodzone,,ja nie lubie ciepłegooo:-p
Dziękoofka :-). Ja też nie lubię ciepłego piffa :sorry2:

No właśnie chyba nie smakuje mu firma. Bo zmiksowałam i nie zbyt chętnie pyszczek otwierał (a z innych firm jak cielęcinkę jadł, to ja nie nadążałam mu dawać). Zresztą gerbera jadł nawet jak nie było całkiem zmiksowane.:tak:

Inna no przecież My o Tobie pamiętamy.:tak:
prezent.gif
emo93.gif
No bo to tak jest - co firma to inny smaczek, nawet tego samego dania :dry:. Ale u nas akurat z tym nie ma problemu - Oliwka wyznaje zasadę:
'Jakakolwiek firma, obojętnie jakie danie - byle podgrzane i duuuuużo' :laugh2:

Tiaaaaaaa... Pamiętacie... Jak walec potrzebny :dry::hmm:

Lachonki, zdrówko:tak::-):-), ja się dzisiaj wymiksowuję z imprezy bo mąż mnie zabiera do włoskiej knajpy...w naszej kuchni:confused2::errr::errr::-D zapowiada się pyszny wieczór, zwłaszcza, że Młody odpadł i już śpi:tak:;-).
Ściskam i życzę rozpasanego pijaństwa tylko proszę myśleć o tych , co rano wstaną i przeżyją załamkę ;-):blink::blink:
No proszę, zdrajczyni

433_1.jpg
4561_1.jpg
543_1.jpg
5370_1.jpg
899_1.jpg

no dziewczęta częstujta się
brawa.gif
No to ja poproszę kilka metrów piwka a pana barmana nie chcę :no:

I nie pochwalę się :-p

No, LACHONY, kaman
LACHONY1.gif