reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Pochwalę się wam moją małą Lachonką;-) Ostro ostatnio wyrosła i wszystkie spodnie z niej zjeżdżają:tak:

Aha nie wiecie może ile od antybiotyku można szczepic? Bo zapomniałam się wczoraj spytac:sorry2:
Śliczny lachonek.:tak:A kandydata na zięcia już masz upatrzonego?? Bo jak nie to możemy zacząć pertraktować ;-)

Asiulinko duże buziolki dla tych twoich chorutków. Mój też od rana kaszle dałam mu Flavamed i w tej chwili już jest lepiej. Zjemy zupkę i pójdziemy słoneczko połapac
kreskowki06.gif

Sikoreczka Madzia lachon pierwsza klasa:tak: Śliczną Ty masz tą córeczkę. Oj tatuś to sie narobi, żeby kawalerów odgonić....:-D
A co do szczepienia, to chyba ze dwa tygodnie trzeba poczekać.:tak:

Dziękuję dziewczyny za wszystkie "tulaski".
Wczoraj miałam takiego nerwa że prawie cały czas sprzątałam. Obiadu nie zrobiłam bo Jaśmina i tak nie chce jeść moich obiadów a dla męża nie gotowałam. Poprostu focha miałam na całego. Łazienkę wypucowałam że ho ho ho. Przyznam się szczerze że jeszcze mnie nerw trzyma.
Narazie kończę bo Dawid ciągle gdzieś mi ucieka....:szok:

Madzienka sliczna...Kubek moze tez sie ustawi w kolejce :-D:-D

Wiem ze po ospie 3-y miechy szczepic nie mozna...po innych nie wiem.

A ja wlasnie wystawiam na aukcje sukienke i bluzke co juz w nie nie wleze ...i mi tak zaaaal ...;-)

Kasia..juz lepiej mi. Sprzedałam termometr (kompletny niewypał) do czola i ucha stracilam na nim tylko 25 zl :-)

reklama
Do góry