potworek.pl
Potworkowa Mama :)
No to dołączam do Klubu Szalejących Listopadziątek - moja też wariacji dostała i biega po pokojach 

A jeszcze Wam się pochwalę - mój kochany mężuś kupił mi dziś zestaw z Vichy - Lipo-Peel i Lipo-Metric . Mówiłam, że chciałabym to mieć, coby na wiosnę się upiększać, a tu proszę, taka miła niespodzianka :-).
. Mówiłam, że chciałabym to mieć, coby na wiosnę się upiększać, a tu proszę, taka miła niespodzianka :-).
Mykamy do łózia oglądać 39 i pół, może Oliwka nie będzie tak wariować i padnie .
.
Do jutra koffane

A jeszcze Wam się pochwalę - mój kochany mężuś kupił mi dziś zestaw z Vichy - Lipo-Peel i Lipo-Metric
 . Mówiłam, że chciałabym to mieć, coby na wiosnę się upiększać, a tu proszę, taka miła niespodzianka :-).
. Mówiłam, że chciałabym to mieć, coby na wiosnę się upiększać, a tu proszę, taka miła niespodzianka :-).Mykamy do łózia oglądać 39 i pół, może Oliwka nie będzie tak wariować i padnie
 .
.Do jutra koffane

)mogły wypowiedzieć swoje świadectwa
)mogły wypowiedzieć swoje świadectwa
 A ja się zastanawiałam co tak cicho jest jak rozpalałam w piecu jak wyszłam to się dowiedziałam o co kaman:-) Zajefajnie telewizora nie mogłam doczyścić porażka....
 A ja się zastanawiałam co tak cicho jest jak rozpalałam w piecu jak wyszłam to się dowiedziałam o co kaman:-) Zajefajnie telewizora nie mogłam doczyścić porażka....

Nietstety nie przeszło
 Nietstety nie przeszło

Chyba znowu sama ze sobą będę pisac
 Chyba znowu sama ze sobą będę pisac