reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No to dołączam do Klubu Szalejących Listopadziątek - moja też wariacji dostała i biega po pokojach :sorry2:

A jeszcze Wam się pochwalę - mój kochany mężuś kupił mi dziś zestaw z Vichy - Lipo-Peel i Lipo-Metric :tak:. Mówiłam, że chciałabym to mieć, coby na wiosnę się upiększać, a tu proszę, taka miła niespodzianka :-).
Mykamy do łózia oglądać 39 i pół, może Oliwka nie będzie tak wariować i padnie :baffled:.
Do jutra koffane

reklama
Inna daj znać czy to działa ten krem. Ja własnie od dziś z Avonu sobie na celulit kupiłam i zaczęłam kurację:-)
Bodzia mały jest superek:-) A jak się dzieckiem ślicznie zajmuje pięknie....
Dobranoc mówię bo sex kamerki się zaczynaja hahahaha

Uff moja zołza wreszcie odpadła:-) Podeszła do mnie wzięła za rękę i powiedziała : "mama cycy? aaaaa!" To poszłąm z nią do łózia i już śpi:tak:

Doszłam do wniosku że najwyższy czas wyznac przed wami i sobą całą prawdę. Mam już dośc ciągłęgo udawania i oszukiwania. Nie mogę tak dalej życ. Mam tylko nadzieję że mnie za to nie potępicie i wspomożecie. No dobra mówię to głośno aby cały świat usłyszał:
Mam na imię Iwona i jestem PPD!
emocje01.gif

łoj jak mi teraz przed wami głupio, ale mam nadzieję że wybaczycie
emocje23.gif
witaaaaaj Iwoooonaaaaa jestem Magda i od 2 lat jestem PPD. Stwórzmy krąg zaufania aby i inni (inne:rofl2:)mogły wypowiedzieć swoje świadectwa:-D:-D:rofl2:
Sikoreczka
fajsko ze już kłujki się kończą Madzi:tak:trochę lachonik odzyje:tak:;-)
Zapomniałam napisać że Michał mi cały telewizor i siebie wysmarował maścią pośladkową Wojtka, całe pudełko poszło...:angry: A ja się zastanawiałam co tak cicho jest jak rozpalałam w piecu jak wyszłam to się dowiedziałam o co kaman:-) Zajefajnie telewizora nie mogłam doczyścić porażka....
:rofl2::-D:-Doj to starannie musiał wcierać że całe opakowanie poszło:sorry2: Małagosiunia ja mam podejrzenie po kim te Twoje chłopaki takie psotniki:-p:-p:-D
Bodzia Na Karollo juz mi brak słów:tak:;-) ale sesja z karmieniem shreka:-D:rofl2:
Anula słodko razem ze Stasiem wyglądacie:tak::-)
Inna no to cię jutro nie poznamy;-):-):-)

My wykomponowani, nakarmieni . Szymek piuchna grzecznie a ja chyba wreszcie mam wolny wieczór:-) chyba coś poczytam albo obejrzę jakiś film, albo pójdę spać:dry::dry:

Dobranoc Lachony

Dziękuję dziękuję
Wkleiłam fotki i net siadł myślałam że spazmów dostane mi m. kupił balsam brązujący bo miał na kartce;-):tak::tak:muszę się opalić do soboty;-);-)
aeraz prowadzę pertraktacje z depilatorem czy będzie dziś delikatny czy mam maszynke wziąć muszęsię doprowadzić do ładu bo w sobotę będę na cenzurowanym i oceniana hihi no i muszę się trochu pokatować

Właśnie usiłowała się zamienic z tatą: dawała mu swój soczek a w zamian zabrała puszkę z piwem:laugh2: Nietstety nie przeszło:sorry2:
Super zamiana.:-D

Bodzia Karolek super i mąż idealny się szykuje.:-)

Anula Stasiu śliczny.I ile on ma włosów w porównaniu z Grześkiem.:tak:

Inna super prezencik Ci sprezentował mąż.:tak:

No dobra, to ja też:

Mam na imię Asia,i czasem jestem PPD.:sorry2:

Teraz już zmykam i życzę wszystkim spokojnej nocki i kolorowych snów.:-)

witaaaaaj Iwoooonaaaaa jestem Magda i od 2 lat jestem PPD. Stwórzmy krąg zaufania aby i inni (inne:rofl2:)mogły wypowiedzieć swoje świadectwa:-D:-D:rofl2:
Sikoreczka fajsko ze już kłujki się kończą Madzi:tak:trochę lachonik odzyje:tak:;-)

Dobranoc Lachony
hih Madziucha już daawno skończyła zastrzyki, teraz Adriana męczyłam:-p Wyrodna ze mnie matka ale co zrobic:baffled: no a krąg trzeba stworzyc koniecznie:tak: Co byśmy się mogły wspierac i wyjśc z tego:laugh2::rofl2: Dobranoc Madzieńko! Coś ostatnio Lachona gnuśniejesz:szok::-D

reklama
Do góry