reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Słodkich i kolorowych Martynko
postacie28.gif

reklama
Tylko że ja tak patrzę i zaczynam wymyślać i wyszukiwać coraz to inne rzeczy do czytania, a przecież muszę iść spać bo rano mała mnie obudzi:crazy::sorry2::baffled:

A co Wy takie niecierpliwe ?? Heee??
OGŁASZAM WSZEM I WOBEC - 2000 POSTÓW NAPISANYCH.
Jupijajej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gratki!
brawo.gif
I czekamy na kolejne 2000....:-p:-D

Dobra to ja zarzucam 2100 i pomykam na kolorowe
postacie57.gif

Słodkich senków for all
postacie13.gif
I dla Ciebie:
gratulacje.gif

I już spadam. Dobranoc dziewczęta. Przyjemnych snów życzę.;-):-p
dobranoc.gif

hmmmm, nie wiem co napisac dzień dobry czy jeszcze dobry wieczór:confused2::confused2:Szymek dzisiaj dał mi do wiwatu budzi się łobuz co pół godziny i jadłby albo by gadał a najlepiej powisiał na rekach i przekimał resztę nocy:dry:i tak sobie siedzę bo nie chce mi sie co chwila wstawać...zębolki go pewnie nękają i jakiś niespokojny senek ma:-:)-( męż też przy kompie bo na jutro musi stronę dla klienta skończyć więc pewno sama dzisiaj śpię albo ze ssakiem koffanym:sorry2:

4_12_13.gif
Asiulinka
droga ma ciebie telepatycznie wzywałam na impresske bo numeru telefonu nie miałam:sorry2:;-)
Inna no toś się nam rozkręciła:blink::blink:licze na następne 2000 lachońskich pogadanek w gronie domówek
18_1_37.gif
P.S a wiedziałam co znaczy trudne słowo akceleracja:-p;-):-D
Sikoreczka tyż pikne 2100
36_15_57.gif

oho znowu słyszę pomrukiwanie z łóżeczka no zmykam
36_2_84.gif
. Śpijcie słodko Lachony

Fotki pikne. Wiesz Meg, ja odnalazłam w nas uderzające podobieństwo. Aż dziwne, że wcześniej tego nie zauważyłam.Mianowicie mamy niemalże identyczne zęby, a dokładnie górne jedynki. no kto by pomyślał....
No popatrz no Ty....jak czlek paszcze otworzy to wszystko jest jasne!!! :tak::tak:;-):-D:-D

Megusek fotki śliczne synio przystojniacha. Tylko hmm czyżbyś doszła aż do nas?
Dzieki, a Wyscie mi nawet na przeciw nie wyszli :-p:-p:-p:-p

To ja tak tu popołudniową porą zaserwuje wam dobrą whiskey. Mam co świętować. Odnalazłam siostre po latach. Meg....to dla Ciebie:-)
jackdanielsrj0.th.jpg
Dziewczyny, częstujcie się. Prosze bardzo.
I tu jeszcze Cola, bo ja np to lubie whiskey z cola:-p. Pijcie, pijcie nie zabraknie....:tak::tak::tak:

jedzta i pijta z tego wszytskieeee

:-) :-) :-) :-) Proszę Dziewczęta. Czym chata bogata !!!!!:rofl2:

Dziewczęta dla was szampan Dom Pérignon 1999 r. Dla tych co nie wiedzą jaka to okazja wyjaśniam. Odnalazłam moja zaginiona siostrę bliźniaczkę. Tu, na naszym forum. Meg....dobrze że jestes ;-)

no to Kasia pijemy za siostry z których jedna teraz
012.gif

I jeszcze coś dla karmiących matek
s.gif
:-);-)
Wiedzialam Kasia zes mozna na Ciebie liczyc....taka siostra to skarb!!!!:tak::-D:-DEwcia dzieki za zakaski!

Super zdjęcia. Mały cudny, Ty też niczego sobie.;-):-)
Podpisuje się SUPERRRRRRR

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:dziekujemy za komplementy!

Meg twoja siostra stawiała szampana za wasze odnalezienie:laugh2:
widzialam widziala...dzis JA STAWIAM !!! Trzeba sie cieszyc bo to nie codzien sie zdarza takie odnalezienie!!! :tak::tak::tak:

Zdjęć dalszy ciąg:

Biegnę przed siebie:

Pogadam se ze śmieciami:

Podziubam w ziemii:
Przesłodka Oliwka!!!

To ja witam :-)
Melduje ze pocwiczylam za wszystkie (a zwlaszcza za moja sistre blizniacza ;-), kupiłam na wyprzedazy sweter (Ty tez Kasia skenra jestes? ;-) I gotowam do PPD ;-):-p:-p

reklama
E tam, ja widziałam ponad 4-letnie dziecko w wózku, zdrowe, tylko rodzice tak nauczyli, że wózio i wózio...Niesmaczny widok, uwierzcie...
Ja mam sąsiadke, która 4-letnią córe w wózku do przedszkola wiozłą, a potem wózek brała i po nią jechała.No i jeszcze mówiła,że jej sie nie chce chodzic z dzieckiem,że wózek wygoda i ,że zobacze jak Karol dorosnie.No i zobaczyłam:rofl2:Młody lubi nożnym byc a ja go nie zmierzam ograniczać niezdrowo:blink:W ogóleto ona najlepiej się zna na wychowniu dzieci.Wszystkich we wszystkim poucza.Sama nie karmiła piersia le mnie uczyła jak mam to robić hihihihihi.
A w ogóle to kiedyś przyszła czy bym z ta mała nie została, bo ona do bankomatu musi.Sobota po południu, piękna pogoda ciepło.Pawlak jej mówi,żeby ją wzieła a ona,że jej się z dziackiem nie chce.Do bankmatu 20 min a ta mała koszmarna jest.Wina mamy.Nie słucha,mówi, wszystkim,że są głupi, mamie też ...Ach szkopda słów..Ale ta mama to też niezłe ziółko..

A co Wy takie niecierpliwe ?? Heee??
OGŁASZAM WSZEM I WOBEC - 2000 POSTÓW NAPISANYCH.
Jupijajej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Nie widze fotki:dry:

Inna śliczną masz córeczkę :-D:-D:-D
No pewnie,śliczniutką:rofl2:
Zanim Was doczytałam to pół obiadu zrobiłam:dry:Tak BB muli...

Do góry