reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A próbowałaś na śpiaco???
Próbowałam, nie da się, od razu się budzi i po spaniu i do tego histeria :sorry2:

Widzę, że nie tylko mój Maciek nie lubi obcinania paznokci u nóg.:baffled:
Inna a może spróbuj ją podejść po babskiemu -pokazać, że dziewczyny lubią mieć ładne paznokcie. Może pomaluj lakierem dla dzieci -ale dopiero po obcięciu?:confused: Dzieciaczki lubią naśladować dorosłych, to może się uda... Nie wiem co poradzić.:baffled:
I jak tam bierzmowanie?
Też próbowałam - nie da się :no:. Naprawdę nie wiem - jak to zrobić, żeby jej obciąć te paznokcie. I chyba ją przywiążę do kaloryfera, nogę z całej siły przytrzymam i wtedy obetnę wśród szlochań, krzyków i ogólnej histerii :angry:
Bierzmowanie jak bierzmowanie - w Kościele Oliwka wytrzymała aż godzinę, jak już było po namaszczeniu to wyszliśmy żeby nie rozpraszać innych. Bo jak się okazało później - słyszeli ją wszyscy, mimo tego że byli rozproszeni po całym Kościele, a kościół mamy spory :dry:. A najgorzej było, jak poszłam świadkować mojej siorce - wtedy to w histerię wpadła. Bo ona ma ostatnio napady że jak ja jej znikam z pola widzenia to jest tragedia i chlipanie.

A poza tym to nic ciekawego się nie dzieje. Idę podlizywać się mężowi, bo autko na oku mam ;-)

Cześć mamuśki co tam u was słychać??
z racji tego ze naklikalyscie pod moja nieobecnosc 60 stron:sorry2: to sobie podaruje czytanie;-)
małżon usypia Igorka wiec mam jakies 10 min an BB:dry:

kurde...zapomnialam komputra wylaczyc. Czytam ksiazke a prund idzie....a mowili dzis w wiadomomosciach zeby oszczedzac ;-)....dobrej nocki :-)

reklama
A oto Oliwka w trzech odsłonach :

1. Taka jestem Strong Woman :

2. Taka jestem pracowita i pomagam mamusi :

3. I taka jestem pięknisia strasznie zawstydzona ;-):

Do góry