reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Jasminka życzę wam szybkiego dotarcia się i pełnej harmonii:tak:

No to z mojej strony na tyle. Kuba właśnie wstał i lecę się nim zająć.

Narazie laski:-)

Dzień dobry!
U nas zapowiada sie piękny dzień :tak: a u nas kataru i kaszlu ciąg dalszy :baffled: ale mam w planach iść dzis na spacer, może powietrze wiosenne przewieje nam te zasmarkane nosy.

No i jeszcze muszę iść zanieść DVD do naprawy, bo nie mogę wyjąć płyty..... coś się zacięło :baffled: no to przy okazji spacerek zaliczymy.

Witam nową mamę!

jasmina powodzenia na wizycie u pielęgniarki

Bodzia foty świetne, gratki za zębola

iiwka witaj po przerwie i wklejej foty

Madźka super, że wypoczeliście u rodziców. Jak po zebraniu w sprawie wody?

No i nie wiem co jeszcze miałam pisać :baffled:

Aga, przy naszych postach masz cyt, plusik i coś tam jeszcze, jak chcesz jeden cytat to klikasz w cyt i wyskoczy Ci okno odpowiedzi z tym cytatem a jak chcesz kilka to musisz klikać na plusik przy tulu postach ile chcesz zacytować a jak już dojdziesz do ostatniego to dajesz odpowiedz i wtedy okno wyskoczy z tymi wszystkimi cytatami :tak:
Iiwka ty tylko jaks natrętna reklam.Ignoruj i juz:rofl2:
A ja znowu burito dzis robie:rofl2::rofl2:
Hie hie, a ja znowu gołąbki :-D, bo nie mam co jeść na śniadanie :laugh2:

Ja Was przygotowuje:rofl2::rofl2:
Np na wilekie ucieczki w parku.
Cholibka Lolo biega szybciej niz ja:sorry2::sorry2:
Albo bieganie za wszystkimi psami w okolicy, nie uwzględniając kierunku w którym idziemy :-D

przy każdym poście masz "cytuj" wciskasz to i piszesz:tak:.
A jak chcesz kilka cytatów to robisz "+" a przy ostatnim " cytuj":-)

Aga, przy naszych postach masz cyt, plusik i coś tam jeszcze, jak chcesz jeden cytat to klikasz w cyt i wyskoczy Ci okno odpowiedzi z tym cytatem a jak chcesz kilka to musisz klikać na plusik przy tulu postach ile chcesz zacytować a jak już dojdziesz do ostatniego to dajesz odpowiedz i wtedy okno wyskoczy z tymi wszystkimi cytatami :tak:

Albo bieganie za wszystkimi psami w okolicy, nie uwzględniając kierunku w którym idziemy :-D

Krociotko, zwezlutko i na temat :-)

Ja wlaczylam muzyke i tancze :D

Madźka super, że wypoczeliście u rodziców. Jak po zebraniu w sprawie wody?
Sewa no był siwy dym:tak::angry:będziemy płacic od metraza i wszyscy a nie tylko niektórzy za to horendalne kwoty. A szef spółdzielni dostał takie baty, ze nie wiedziła co ze soba zrobić, wywalczyliśmy jeszcze anulowanie podwyzki czynszu i wnieslismy wniosek o niegospodarności zarzadu:dry:no w każdym razie na duzy pluuuus:tak:

reklama

DZIEKI WIELKIE,ALE JESTEM TEPA A TO TAKIE PROSTE:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry